HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lütfen en güncel sürümü kullanan birisi GM olmayan hesaptan 3.veya 4. envanteri kontrol edip bana kanıt olarak resim atabilir mi kilitli mi yoksa boş mu görünüyor şimdide GM hesapta 3. envanterimin yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor ancak 4. envanter hiç çalışmıyor
GM olmayan hesaplarda 3 ve 4 açık görünüp kullanılmıyor, sorun bendemi diye merak ediyorum
GM olmayan hesaplarda 3 ve 4 açık görünüp kullanılmıyor, sorun bendemi diye merak ediyorum
Senlik bir sorun yok kral normal player hesapta da öyle bir sorun mevcutLütfen en güncel sürümü kullanan birisi GM olmayan hesaptan 3.veya 4. envanteri kontrol edip bana kanıt olarak resim atabilir mi kilitli mi yoksa boş mu görünüyor şimdide GM hesapta 3. envanterimin yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor ancak 4. envanter hiç çalışmıyor
Ona bakacam efsun olasığını kolaylıştırım derken zorlaştırmışımTekrardan eline sağlık kral, burada paylaştığın linkler githubun en son güncel hali mi ona göre indireceğim ben oradaki en günce versiyonun dosyalarını yükledim zaten tekrar yüklememe gerek var mı ?
Birde şöyle soru(n)larım var
Efsunlarda sorun var sanırım mysql tablosunda bulunan oranların lvl1 ve lvl2 si normal efsun nesnesi ile geliyor lakin lvl3 ve lvl4 kademeleri gelmiyor (Örnek: Zırha: 4 ve 8 kılıç savunması geliyor lakin 10 ve 15 gelmiyor)
(Kadim efsun ile geliyor onda sorun yok)
Bu ortalama ve beceri efsun nesnesinin oranlarını nereden ayarlayabiliriz.

Sorun sende değil bende düzeltimLütfen en güncel sürümü kullanan birisi GM olmayan hesaptan 3.veya 4. envanteri kontrol edip bana kanıt olarak resim atabilir mi kilitli mi yoksa boş mu görünüyor şimdide GM hesapta 3. envanterimin yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor ancak 4. envanter hiç çalışmıyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Senlik bir sorun yok kral normal player hesapta da öyle bir sorun mevcut
Envantar sorunu için > indireceğiniz dosyayı root packın içine atın paketleyin çözülecektir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hey, could you make a video showing all the functions? And maybe update the pictures in the first post?
Şuan envanter 3. ve 4. sayfa fix sorunsuz bir şekilde çalışıyor. @BEST Production Eline sağlık üstad
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 3, Misafir: 0)