HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Inventory sort does not work; syserr is empty.
Items purchased from the Item Shop go into the regular inventory instead of the Item Shop storage.
Items purchased from the Item Shop go into the regular inventory instead of the Item Shop storage.
İyi dileklerin için ben teşekkür ederim müzik zevkim biraz geniş kulağa hoş gelen birçok müziği dinlerimDeğerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Files paylaşımı sonrasında topluluğun istediği sistemleri de eklemeniz büyük bir incelik olmuş. Topluluk adına önemli bir katkı sağladınız, Allah razı olsun. Bu arada müzik seçimleriniz de mükemmeldi![]()

Sisteme ait görsel veya video varsa eklerimbu misalide reina2 de falan kullanılan otomatik satış sisteminide ekleyebilir misiniz
Rica ederimCidden Harika Duruyor Bunla Server AçabilirimTeşekkürler <3

Valaha istek ve sorunlar biterse hemen şimdide güncellerimabi konuyu ne zaman güncellersin

Thank you, I will rectify these issues.Inventory sort does not work; syserr is empty.
güncelleme vermeye devam edeceksen hocam githubtan vermeni tavsiye ederimİyi dileklerin için ben teşekkür ederim müzik zevkim biraz geniş kulağa hoş gelen birçok müziği dinlerim
Sisteme ait görsel veya video varsa eklerim
Rica ederim
Valaha istek ve sorunlar biterse hemen şimdide güncellerim![]()
benim için botları 1 ile 50 level arası yapsan tadından yenmezİyi dileklerin için ben teşekkür ederim müzik zevkim biraz geniş kulağa hoş gelen birçok müziği dinlerim
Sisteme ait görsel veya video varsa eklerim
Rica ederim
Valaha istek ve sorunlar biterse hemen şimdide güncellerim![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 9, Üye: 1, Misafir: 8)