HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim hiç test etmedim varsa böyle sorunlar düzeltirimtekrardan eline sağlık tren yapıyor dediği şey tüm karakterler oto avda 1 metne mi gidiyor yoksa ayrı metinlere gidiyormu onu soruyor.
ayrıca dra oto av da bir yerden sonra kendiliğinden oto av duruyor onuda kontrol edebilirsin eğer güncelleme vermeye devam edeceksen
Anladım düzelteyim ozamanFazla oyuncu varken birden fazla hesap aynı metine gidiyor kral tren dediği muhabbet bu
arkadaşlar anlatmış hocam eyvallahTeşekkür ederim hiç test etmedim varsa böyle sorunlar düzeltirim
Anladım düzelteyim ozaman
dracarys yerine canın oto avınıda tercih edebilirsin kullanıyorum aktif oyunda da kullandım bir sorununu görmedim güncelleme olarak verirsin hiç uğraşma istersenTeşekkür ederim hiç test etmedim varsa böyle sorunlar düzeltirim
Anladım düzelteyim ozaman
Fazla oyuncu varken birden fazla hesap aynı metine gidiyor kral tren dediği muhabbet bu
arkadaşlar anlatmış hocam eyvallah
Bu tren sorununu çözdüm de tren diyince şu kurye ile suriyelinin adres olayı vardı treen treen halen gülüyorumdracarys yerine canın oto avınıda tercih edebilirsin kullanıyorum aktif oyunda da kullandım bir sorununu görmedim güncelleme olarak verirsin hiç uğraşma istersen

Bu tren sorununu çözdüm de tren diyince şu kurye ile suriyelinin adres olayı vardı treen treen halen gülüyorum
ellerine sağlık hocam kendi kendine kapanma sorunu vardı birde oto avın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)