HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hocam dra-v2 yi eklediniz galiba tren yapıyor mu denediniz mi hiç
Sorun locale_game.txt içinde "TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_DEVIL Şeytanlara karşı güçlü +%d%%" 2 tane ve bu değerin yanlış olmasından kaynaklanıyor zaten 2 tane ekli "TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_DEVIL Şeytanlara karşı güçlü +%d%%" bunu kaldırırsanız sorun düzelirUnknown efsunlar düzenlendi mi kral onu göremedim videoda gözden kaçırdıysam kusura bakma lütfen
Düzeltim sorunuSersemlikli kalkan olmasına rağmen öldükten sonra karakterler sersem yiyor kral bilgin olsun
Evet onu ekledim tren yapıyor derken daha detaylı açıklarmısınız anlamadımhocam dra-v2 yi eklediniz galiba tren yapıyor mu denediniz mi hiç
tekrardan eline sağlık tren yapıyor dediği şey tüm karakterler oto avda 1 metne mi gidiyor yoksa ayrı metinlere gidiyormu onu soruyor.Sorun locale_game.txt içinde "TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_DEVIL Şeytanlara karşı güçlü +%d%%" 2 tane ve bu değerin yanlış olmasından kaynaklanıyor zaten 2 tane ekli "TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_DEVIL Şeytanlara karşı güçlü +%d%%" bunu kaldırırsanız sorun düzelir
Ekli dosyayı görüntüle 159528
Düzeltim sorunu
Evet onu ekledim tren yapıyor derken daha detaylı açıklarmısınız anlamadım
ayrıca dra oto av da bir yerden sonra kendiliğinden oto av duruyor onuda kontrol edebilirsin eğer güncelleme vermeye devam edeceksen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)