HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Otomatik satış sistemi hocam içine ekleme yapmak için envanterde itemin olması gerekiyor ayrı bir envanter olarak değil görsel oalrak ekliyor envantere gelince otomatik satışını yapıyor
Öyle bir düşüncem var zaten gelecek seferki güncellemeleri github üzerinden devam edecem.güncelleme vermeye devam edeceksen hocam githubtan vermeni tavsiye ederim
benim için botları 1 ile 50 level arası yapsan tadından yenmez
BotPlayer.cpp içinde başlangıç leveli var ordan değiştirebilirsin veya level iptalini yapıp
FTP > /usr/home/share/locale/europe/bot_player bu dizindeki bot_player.json 'dan başlangıç ve itemleri kendine göre düzenle
Botları biraz dahda geliştirdim farklı bayrak bulurlarsa dalıyorlar

Anlaım listeye ekledim dahil ederim oyunaEkli dosyayı görüntüle 159550
Otomatik satış sistemi hocam içine ekleme yapmak için envanterde itemin olması gerekiyor ayrı bir envanter olarak değil görsel oalrak ekliyor envantere gelince otomatik satışını yapıyor
Otomatik satıştan sonra eğer vaktiniz varsa global sıralama ve multi farm engeli sistemlerini de ekleyebilirseniz güzel olur
Otomatik satış ve Global Sıralamayı not aldım.Otomatik satıştan sonra eğer vaktiniz varsa global sıralama ve multi farm engeli sistemlerini de ekleyebilirseniz güzel olur
Multi Farm ekli zaten
Yaptığım bir kaç düzenleme
Otomatik satışı ekledim az çok sizin gönderdiğiniz görseldeki ile aynı mantıkOtomatik satıştan sonra eğer vaktiniz varsa global sıralama ve multi farm engeli sistemlerini de ekleyebilirseniz güzel olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)