HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Enb modu dediğin şey hd grafik değilmi peki düzeltemeyiz mi o sorunu ben açtığım zaman hızlanmada etkiler görüyorum o sorun yüzünden kapatmak istemiyorum aslında.
Bu arada sana zahmet güncellemeleri verirmisin.
Bu arada sana zahmet güncellemeleri verirmisin.
Merhaba! Bu svfiles’i eskiden açmıştım, tabii senin şimdiye kadar yaptığın değişikliklerle aynı değildi. O zaman MySQL’i de MariaDB 11’e çevirmiştim. Sunucuda 600 aktif oyuncu olduğunda artık oyuncuları atmaya başlıyordu; seviyeleri güncellenmiyordu (güncellenmesi için çıkış yapmaları gerekiyordu) ve bağlantı kopmasına yol açan çeşitli küçük hatalar vardı.
@BEST Production harikasınız hocam 
diğer yorumlarda varmı bilmiyorum ama yeni karakter başladığı zaman iksir bölümüne elle atıldığı zaman gözükmemesi ve pencereyi açıp kapatıınca kendine geliyordu. Anlık yenileme yapmıyordu yani sayfa ( İksir Sayfası)
Lonca sayfasında yazılar üst üste biniyordu hocam...
Ayrıca : Şuan konuda ki güncel link mi ? ekledikleriniz dahil mi ?

diğer yorumlarda varmı bilmiyorum ama yeni karakter başladığı zaman iksir bölümüne elle atıldığı zaman gözükmemesi ve pencereyi açıp kapatıınca kendine geliyordu. Anlık yenileme yapmıyordu yani sayfa ( İksir Sayfası)
Lonca sayfasında yazılar üst üste biniyordu hocam...
Ayrıca : Şuan konuda ki güncel link mi ? ekledikleriniz dahil mi ?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 8, Üye: 1, Misafir: 7)