berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

başkanım eline sağlık ama serverinfo p'de işlem yaptım kontrol amaçlı ama chleri açmıyor sebeb nedir acaba düzenlenmesi gereken başka yermi var acaba
pack kapatıcı uzantısı doğru olmalı kral videoda o kısımdan bahsediyor bir düzenleme yapmadıysan pack kapatıcı : C:\Anka_Project_2025\02_Python bu dizinde client : C:\Anka_Project_2025\client bu dizinde olmalı buna dikkat et sorunun çözülür

hocam akıcılıktan kastım kare kare değil oyun mouse ile çevirirken koşarken falan kendi geliştirdiğim servere göre çok farklı daha bi akıcı

Eyvallah optimizasyonu client source üzerinden dediğim sistemleri eğer çekebilirsen seninkide buna yakın birşey olur.

başkanım eline sağlık ama serverinfo p'de işlem yaptım kontrol amaçlı ama chleri açmıyor sebeb nedir acaba düzenlenmesi gereken başka yermi var acaba
Kurulum videosu konuda mevcut pack kapatma yada files kurulumunda sorun yaşıyor olabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri