HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
U'ya bastıktan sonra açılan K envanteri tarzı arayüzde en alttaki Nesne Market ve bir üstündeki Depo bölümü eğer 2.kez tıklarsanız geç açılıyor, yani örnek taşlara tıkladınız ve sonra tekrardan depoya ya da nesne markete tıkladınız, 10 15 saniye boyunca yükleniyor işareti oluyor, ondan sonra yükleniyor, neden kaynaklandığıyla alakalı bilgisi olan varsa söyleyebilirse sevinirim.
Ayrıca files gerçekten harika, bir kez daha bu değerli paylaşım için teşekkürler.
Ayrıca files gerçekten harika, bir kez daha bu değerli paylaşım için teşekkürler.
Bu arada tooltip sorunu sadece wikide değil genel olarak var
tooltip aktifken pencereyi esc ile kapatıyorum açık kalıyor videodaki gibi
Şuan test ettim düzeltim birazdan paylaşcam fixini
I'll post an update shortly.Ekli dosyayı görüntüle 159378
The same, just 2 flags! so if i take english language, in game always turk language looks like! of who belongs the language system? i will try to fix, thx in advance
Yes, 32x64 works in both versions.Dosyalar 32 bit’te çalışıyor mu ve kaynak kodu da mı?
Hoşgeldin tabi forumda mysql 5.6 kurulumu diye aratırsanız mevcut konuları bulursunuz.Uzun süre sonra geri dönüş yaptım Mysql 5.6 nasıl kuruyoruz freebsd
Bu bir sorun değil genel olarak veritabanında 10-15 saniye bekleme süresi var.U'ya bastıktan sonra açılan K envanteri tarzı arayüzde en alttaki Nesne Market ve bir üstündeki Depo bölümü eğer 2.kez tıklarsanız geç açılıyor, yani örnek taşlara tıkladınız ve sonra tekrardan depoya ya da nesne markete tıkladınız, 10 15 saniye boyunca yükleniyor işareti oluyor, ondan sonra yükleniyor, neden kaynaklandığıyla alakalı bilgisi olan varsa söyleyebilirse sevinirim.
Farklı bir filestende aynı normal depoyu kapatıp saniyeler içinde tekrar açmaya çalışırsanız dediğiniz süreyi beklemek zorundasınız.
Eğer bu süresi kaldırmak isterseniz db/src 'de işlem yapman lazım
eçiliyken Demirci, Gar
elinde wslik npc paketi var mı abiŞuan test ettim düzeltim birazdan paylaşcam fixini
I'll post an update shortly.
Yes, 32x64 works in both versions.
Hoşgeldin tabi forumda mysql 5.6 kurulumu diye aratırsanız mevcut konuları bulursunuz.
Bu bir sorun değil genel olarak veritabanında 10-15 saniye bekleme süresi var.
Farklı bir filestende aynı normal depoyu kapatıp saniyeler içinde tekrar açmaya çalışırsanız dediğiniz süreyi beklemek zorundasınız.
Eğer bu süresi kaldırmak isterseniz db/src 'de işlem yapman lazım
Binek üzerindeyken atak yapmama sorunu düzeltim "Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir." dosyasını indirip client ve game 'i build edin sorun düzelecektir.
KANIT:
ellere sağlık
Malesefelinde wslik npc paketi var mı abi
Eyvallahellere sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)