mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Es ist völlig unnötig, das Update von Git herunterzuladen und es dann mit WinMerge zu vergleichen und zu kopieren.
Entweder man verwendet Git korrekt im Arbeitsverzeichnis, oder man verwendet es gar nicht.
Wenn du möchtest, kannst du nicht nur den geänderten Teil der Datei, sondern auch die gesamte Datei ändern XD
Ihr zwei seid die Helden des Jahres.

BEST Production hocam oto ava tekrardan bakabilme şansın var mı örnek veriyorum iki kişi aynı anda hedefe koşuyorsa ilk hasar verenin rezervinde kalsın diğer oyunculardan silinsin hedefe 10 saniye boyunca atak yapmazsa rezervden kaldırılsın başka hedefi rezerve alsın gibi

Sanırım GitHub üzerinden dosyaları almayı beceremedim :)
3 ve 4. envanter kilitli ama şimdi görüntü olarak açık gözüküyor nerede hata yaptığımı anlamadım

Ekli dosyalar

• 1764254433626.png
    1764254433626.png
    322.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Eline sağlık paylaşımın için oto login fixlemiştin bunun alakalı çalışma devam ediyor mu ? Güncelleme listesinde paylaşılmamış github incelediğimde
Evet oto login oto av güncellendi
Paylaşım ve ilgilendiğiniz için teşekkürler ..
Github atiklariniz indirsek yeterli olurmu yoksa burdakileridemi indirmemiz gerkiyor okadar Fix yapıldı onda dolayı beni bilgilendirirseniz sevinirim indircemde dosylarıda
Evet yeterli
paylaşım için teşekkürler <3
Rica ederim
Kullanmayı bilmeyenler için githubdan güncelleme nasıl alınır videosu çekilse çok iyi olabilir aslında
Onuda birisi çekip atsın :)

Otomatik Av - menzil artışı sağlandı rezerve sistemi kaldırıldı daha iyi hale getirildi.
Cevher Bilgisi sistemi eklendi
Şaman Ejderha Kükremesi ve Ejderha Atışı ile ilgili skill sorunları düzeltildi
Hamle Atınca HP 'nin düşmesi düzeltildi

İlgili dosyaları
üzerinden indirebilirsiniz.

Evet oto login oto av güncellendi

Evet yeterli

Rica ederim

Onuda birisi çekip atsın :)

Otomatik Av - menzil artışı sağlandı rezerve sistemi kaldırıldı daha iyi hale getirildi.
Cevher Bilgisi sistemi eklendi
Şaman Ejderha Kükremesi ve Ejderha Atışı ile ilgili skill sorunları düzeltildi
Hamle Atınca HP 'nin düşmesi düzeltildi

İlgili dosyaları
üzerinden indirebilirsiniz.
oto avda hangi dosyalarda değişiklik yaptınız hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri