HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler <3
Kullanmayı bilmeyenler için githubdan güncelleme nasıl alınır videosu çekilse çok iyi olabilir aslında
Hocam hangi dosyaya güncelleme verdiğini söylüyor githubtan o ilgili dosyayı indirip WinMerge ile karşılaştırabilirsin eksik yerleri eklersin öyleKullanmayı bilmeyenler için githubdan güncelleme nasıl alınır videosu çekilse çok iyi olabilir aslında
Benim için sıkıntı yok lakin kullanımı bilmeyenler de olabilir bu sebepten genel bir bilgilendirme videosu olsa daha yararlı olabilir diye düşündüm. Öneriniz için teşekkür ederimHocam hangi dosyaya güncelleme verdiğini söylüyor githubtan o ilgili dosyayı indirip WinMerge ile karşılaştırabilirsin eksik yerleri eklersin öyle
Sana katılıyorum bilenler hızlıca nerden nereye dosyayı ekleyeceğini update edeceğini biliyor ancak bilmeyen öğrenmek isteyenler için öğretici bir video yararlı olabilir.Benim için sıkıntı yok lakin kullanımı bilmeyenler de olabilir bu sebepten genel bir bilgilendirme videosu olsa daha yararlı olabilir diye düşündüm. Öneriniz için teşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)