berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3 yeni sistem eklenmiştir
- Kadim efsun sistemi
- Ortalama hasar efsun sistemi
- Beceri hasarı efsun sistemi

İlgili dosyaları
üzerinden indirebilirsiniz.

@Leo3467 çok istiyordun :)

Sen adamsın

Hocam npcden alınan efsun artırma k envanterine veya normal envantere gitmiyor o sorun düzeltildi mi? ayrıca bazen karakter delirmiş gibi kendi kendine bir yerlere yürüyor . Hocam bide Allah aşkına eğer ekleme şansınız varsa fotoğrafını attığım kostüm envanter bölümünü ekler misiniz zahmet olmazsa? bunu istemeyecek kimse yoktur forumda bence. Kullanmak istemeyen ekstra yüzük gibi şeyleri eklemez olur biter. Bu konuda çok iyisiniz bu arada :)
Tılsım ve yüzük kostüm penceresi 4 5 envanter olarak dahil edermisin benimde ricam olsun 😊

Npc Binek Pet'lere skill damage işlemesi ve bossların kendi aralarında birbirine saldırı yapması hatası
Sorun "char_skill.cpp" ile alakalıydı düzeltildi

Zindan haritalarında düşen kat atlatma neslerin ve + Basma işlemi gerçekleştirme sırasında "Bu eşyayı takas edemezsiniz." hatası
Sorun "input_main.cpp" ile alakalıydı düzeltildi

Dil değiştirme esnasında "Run - <type'exceptions.NameRror'>:name 'HORSE_LEVEL4' is not defined> hatası
Sorun Pack > root

3 yeni sistem eklenmiştir
- Kadim efsun sistemi
- Ortalama hasar efsun sistemi
- Beceri hasarı efsun sistemi

İlgili dosyaları
üzerinden indirebilirsiniz.

@Leo3467 çok istiyordun :)

Eline sağlık paylaşımın için oto login fixlemiştin bunun alakalı çalışma devam ediyor mu ? Güncelleme listesinde paylaşılmamış github incelediğimde

Paylaşım ve ilgilendiğiniz için teşekkürler ..
Github atiklariniz indirsek yeterli olurmu yoksa burdakileridemi indirmemiz gerkiyor okadar Fix yapıldı onda dolayı beni bilgilendirirseniz sevinirim indircemde dosylarıda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri