mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 36 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, destekleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 🙏
Elimden geldiğince bilgi ve becerimin yettiği ölçüde geliştirmeler yaparak sağlam bir altyapı oluşturmayı amaçlıyorum.

Bu çalışmayı herhangi bir çıkar, kazanç veya beklenti için yapmıyorum. Tamamen kendi imkanlarımla, elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum.

Lütfen özel mesaj yoluyla “Şunu ekle, bunu kaldır, bunu yükselt, bunu düşür” gibi kişisel talepler iletmeyin.
Düzenlenmesi gereken hataları veya eklenmesi istenen sistemleri konu altında belirtin. Çoğunluğun ortak görüşüne göre ekleme ya da çıkarma yaparım.

Herkesin isteği farklı olabilir:
Biri 5 karakter ister, diğeri simya ister, bir başkası 1–99 ister, diğeri 1–105 ister…
Bu şekilde bireysel talepler doğrultusunda gitmek mümkün değil. Burada kişiye özel bir yapı hazırlamıyorum; herkesin ihtiyacına hitap edecek dengeli bir altyapı sunmaya çalışıyorum.

Kişiye özel bir files istiyorsanız ücretli fileslere göz atabilir ya da güvendiğiniz kişilere bu altyapı üzerinden ücret karşılığında düzenleme yaptırabilirsiniz.

Söylemek zorundaydım, anlayışınız için teşekkür ederim.:yield:
Kesinlikle haklısın gardaşım sorunsuz bir altyapı sunduktan sonra Forum’da veyahut da araştırdıktan sonra pek çok sistem dosyaları mevcut birazcık emek birazcık çaba gösterilerek isteyen kendi sunucusuna senin dosyaların üzerinden ekleme ve çıkarma yapabilir.

Arkadaşlar, destekleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 🙏
Elimden geldiğince bilgi ve becerimin yettiği ölçüde geliştirmeler yaparak sağlam bir altyapı oluşturmayı amaçlıyorum.

Bu çalışmayı herhangi bir çıkar, kazanç veya beklenti için yapmıyorum. Tamamen kendi imkanlarımla, elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum.

Lütfen özel mesaj yoluyla “Şunu ekle, bunu kaldır, bunu yükselt, bunu düşür” gibi kişisel talepler iletmeyin.
Düzenlenmesi gereken hataları veya eklenmesi istenen sistemleri konu altında belirtin. Çoğunluğun ortak görüşüne göre ekleme ya da çıkarma yaparım.

Herkesin isteği farklı olabilir:
Biri 5 karakter ister, diğeri simya ister, bir başkası 1–99 ister, diğeri 1–105 ister…
Bu şekilde bireysel talepler doğrultusunda gitmek mümkün değil. Burada kişiye özel bir yapı hazırlamıyorum; herkesin ihtiyacına hitap edecek dengeli bir altyapı sunmaya çalışıyorum.

Kişiye özel bir files istiyorsanız ücretli fileslere göz atabilir ya da güvendiğiniz kişilere bu altyapı üzerinden ücret karşılığında düzenleme yaptırabilirsiniz.

Söylemek zorundaydım, anlayışınız için teşekkür ederim.:yield:

Önemli olanda o zaten. Sorunsuz sağlam altyapı olduktan sonra bir şekilde sistemler eklenir. Sorunları belirlemek yerine herkes yeni bir şeyler eklenmesini bekliyor önce test gerekiyor :D

Önemli olanda o zaten. Sorunsuz sağlam altyapı olduktan sonra bir şekilde sistemler eklenir. Sorunları belirlemek yerine herkes yeni bir şeyler eklenmesini bekliyor önce test gerekiyor :D
Kesinlikle şuanda filesleri kuran tüm forumdaki arkadaşların, oyun içi bug arayıp sorunları iletmesi gerekiyor. Herkes ivedilikle bu alanda yoğunlaşırsa, sistemde var olan veya oluşacak olan sorunlar daha hızlı tespit edilir. Sistem belirlenen bug v.b sorunların tespitinden sonraki süreçte, gardaşım bu sorunlar üzerinde yoğunlaşıp fix aşmasına geçiyor. Önemli olan bug tespiti yapmak, tüm dosyayı kullanan forumdaki arkadaşlarımız tespit ettiği bugları konu altında iletmesini önemle rica olunur.

Botların saldırı hızı kritik gibi bonuslarını ayarlıyor olmama rağmen işe yaramıyor sadece hasar azaltma veya statü bonuslarını editleyebiliyorum onun dışındakiler işe yaramıyor ve okçuların düz vuruşları hasar atmıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri