HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni versiyonda sorunsuz gibi gözüküyor şuanlık eline emeğine sağlık kral gerçekten mükemmel proje @BEST Production
Arkadaşlar, destekleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 
Elimden geldiğince bilgi ve becerimin yettiği ölçüde geliştirmeler yaparak sağlam bir altyapı oluşturmayı amaçlıyorum.
Bu çalışmayı herhangi bir çıkar, kazanç veya beklenti için yapmıyorum. Tamamen kendi imkanlarımla, elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum.
Lütfen özel mesaj yoluyla “Şunu ekle, bunu kaldır, bunu yükselt, bunu düşür” gibi kişisel talepler iletmeyin.
Düzenlenmesi gereken hataları veya eklenmesi istenen sistemleri konu altında belirtin. Çoğunluğun ortak görüşüne göre ekleme ya da çıkarma yaparım.
Herkesin isteği farklı olabilir:
Biri 5 karakter ister, diğeri simya ister, bir başkası 1–99 ister, diğeri 1–105 ister…
Bu şekilde bireysel talepler doğrultusunda gitmek mümkün değil. Burada kişiye özel bir yapı hazırlamıyorum; herkesin ihtiyacına hitap edecek dengeli bir altyapı sunmaya çalışıyorum.
Kişiye özel bir files istiyorsanız ücretli fileslere göz atabilir ya da güvendiğiniz kişilere bu altyapı üzerinden ücret karşılığında düzenleme yaptırabilirsiniz.
Söylemek zorundaydım, anlayışınız için teşekkür ederim.

Elimden geldiğince bilgi ve becerimin yettiği ölçüde geliştirmeler yaparak sağlam bir altyapı oluşturmayı amaçlıyorum.
Bu çalışmayı herhangi bir çıkar, kazanç veya beklenti için yapmıyorum. Tamamen kendi imkanlarımla, elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum.
Lütfen özel mesaj yoluyla “Şunu ekle, bunu kaldır, bunu yükselt, bunu düşür” gibi kişisel talepler iletmeyin.
Düzenlenmesi gereken hataları veya eklenmesi istenen sistemleri konu altında belirtin. Çoğunluğun ortak görüşüne göre ekleme ya da çıkarma yaparım.
Herkesin isteği farklı olabilir:
Biri 5 karakter ister, diğeri simya ister, bir başkası 1–99 ister, diğeri 1–105 ister…
Bu şekilde bireysel talepler doğrultusunda gitmek mümkün değil. Burada kişiye özel bir yapı hazırlamıyorum; herkesin ihtiyacına hitap edecek dengeli bir altyapı sunmaya çalışıyorum.
Kişiye özel bir files istiyorsanız ücretli fileslere göz atabilir ya da güvendiğiniz kişilere bu altyapı üzerinden ücret karşılığında düzenleme yaptırabilirsiniz.
Söylemek zorundaydım, anlayışınız için teşekkür ederim.
Hi everyone, I have a small problem. I don't know if the update is effective regarding bots, but when I try to spawn them, it tells me I can only spawn 200. So when I try to spawn 200, it says it's not possible, and I can only spawn them 10 at a time. Is that normal?
Hello my friend, yes, the system allows you to create 200 at once.Hi everyone, I have a small problem. I don't know if the update is effective regarding bots, but when I try to spawn them, it tells me I can only spawn 200. So when I try to spawn 200, it says it's not possible, and I can only spawn them 10 at a time. Is that normal?
But you need to write /bot_spawn 199 This is not an issue you must always enter the value 1 lower.

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 11, Üye: 0, Misafir: 11)