noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Render Target Silahlar Gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rido1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 389

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, MartySama 5.8'e RenderTarget sistemini ekledim fakat zırhlar sorunsuzca gözükürken, silahlar aşağıdaki şekilde boş gözüküyor. Ne yapmam lazım acaba? uitooltip.py'de silah kısmını aşağıdaki şekilde ekledim ama olmuyor, desteğinizi rica eder, teşekkür ederim.

if preview != 0:
if item.WEAPON_SWORD == itemSubType:
if player.GetRace() != 7 and player.GetRace() != 3:
self.__ModelPreview(itemVnum, 3, player.GetRace())
if item.WEAPON_DAGGER == itemSubType or item.WEAPON_BOW == itemSubType:
if player.GetRace() == 5 or player.GetRace() == 1:
if item.WEAPON_TWO_HANDED == itemSubType:
if player.GetRace() == 0 or player.GetRace() == 4:
if item.WEAPON_BELL == itemSubType or item.WEAPON_FAN == itemSubType:
if player.GetRace() == 7 or player.GetRace() == 3:

hocam dosyadaki uitooltip fixi yaptınızmı? birde clientte targettest felan eklenmesi gerekiyomu neler eklenmesi gerekiyor mesela
Admin'im uitooltip fix'ini yapmayı denedim ama yine olmamıştı, fix'siz haline geri getirdim uitooltip'i, sadece silahlar çalışmıyordu yani. İlaveten client'e eklenmesi gereken her şeyi ekledim, sizden ricam uygunluğunuz olduğunda benim uitooltip'i bir kontrol etme şansınız var mı fix'i yanlış uygulamış da olabilirim, uygunluğunuz olursa bir de siz fix atıp paylaşabilirseniz sevinirim, belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur.

Admin'im uitooltip fix'ini yapmayı denedim ama yine olmamıştı, fix'siz haline geri getirdim uitooltip'i, sadece silahlar çalışmıyordu yani. İlaveten client'e eklenmesi gereken her şeyi ekledim, sizden ricam uygunluğunuz olduğunda benim uitooltip'i bir kontrol etme şansınız var mı fix'i yanlış uygulamış da olabilirim, uygunluğunuz olursa bir de siz fix atıp paylaşabilirseniz sevinirim, belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur.

siz uitooltip fixi yapmadan sadece silah çalışmıyordu diğer kostüm binek kanat vs denedinizmi ? ve clientteki target test game.py targettest.py felanları ekledinizmi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri