- Konular
- 26
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 2,290
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
nasıl kurulacagını söyle o zaman kaç tane kurdum build te alınmıyor. ch ler de acılmıyor. herhangi bir hata vermiyor ama ch yok. Freebsd 11.4 mysql 5.5 veya 5.6 senin kullandıgının linkini atkuramıyorsunuz demekki kuran arkadaşlar mevcut.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 3d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 3,357
- DevLira
- 0
Açamadıysans ekle yardımcı olayımnasıl kurulacagını söyle o zaman kaç tane kurdum build te alınmıyor. ch ler de acılmıyor. herhangi bir hata vermiyor ama ch yok. Freebsd 11.4 mysql 5.5 veya 5.6 senin kullandıgının linkini at
Dc:robert_javax
- Konular
- 26
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 2,290
- DevLira
- 3
ekledimAçamadıysans ekle yardımcı olayım
Dc:robert_javax
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 431
- DevLira
- 0
La cuma sana yolladığım filesi servercisin diye kurulum yap diye verdiğim filesi paylaşmışsın ve üstüne üstlük birine yaptım ettim. para alamadığımdan dolayı warez yapıyorum diyorsun. Files bozuk beyler filesde sorunlar olduğu için cumadan parasıyla yeni files yazdırmak istedim ve elime hiç birşey geçmedi. ona yolladığım sorunlu filesi paylaşmış. benim yüklediğim questlere kadar duruyor ister deneyin ister kurun ama bu filesle oyun açılmaz bilginiz olsun. en küçük birşeyde en küçüğü atla gezerken birden geri atıyor. ve başkasının bu hale getirdiği filesi ben yaptım demek ne kadar etik.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 934
- DevLira
- 3
filesin herşeyi yapıldı bütün hatalar çözüldüLa cuma sana yolladığım filesi servercisin diye kurulum yap diye verdiğim filesi paylaşmışsın ve üstüne üstlük birine yaptım ettim. para alamadığımdan dolayı warez yapıyorum diyorsun. Files bozuk beyler filesde sorunlar olduğu için cumadan parasıyla yeni files yazdırmak istedim ve elime hiç birşey geçmedi. ona yolladığım sorunlu filesi paylaşmış. benim yüklediğim questlere kadar duruyor ister deneyin ister kurun ama bu filesle oyun açılmaz bilginiz olsun. en küçük birşeyde en küçüğü atla gezerken birden geri atıyor. ve başkasının bu hale getirdiği filesi ben yaptım demek ne kadar etik.
level görevleri vs hepsi sıkıntısız çalışıyor. questler vs aktif. kule vs vs butun herşey tamam sıkıntısız oyunu oynatabilirsiniz 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)