HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba bu client data klasörünün içindeki packleri kapatmak için win10 64 bitte hangi programı kullanmam gerekiyor.
python 2.7 indirMerhaba bu client data klasörünün içindeki packleri kapatmak için win10 64 bitte hangi programı kullanmam gerekiyor.
Paylaşımın için teşekkür ediyorum. Serveri kurdum oyunu ssh üzerinden başlatırken bu hatayı alıyorum.
Freebsd 13 üzerine kurulu birde freebsd 11.3 mevcut ama denemedim. Bu serveri freebsd 13 te çalıştırmanın yolu varmı yoksa hangi sürümler destekliyor. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler..
Freebsd 13 üzerine kurulu birde freebsd 11.3 mevcut ama denemedim. Bu serveri freebsd 13 te çalıştırmanın yolu varmı yoksa hangi sürümler destekliyor. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler..
Ekli dosyalar
Problem bsd den ziyade, lib dosyaları eksik gibi gözüküyor, orada yazan lib dosyası adını google’ de arat, ardından indir ve diğer liblerin olduğu dosyaya atPaylaşımın için teşekkür ediyorum. Serveri kurdum oyunu ssh üzerinden başlatırken bu hatayı alıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)