- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 4,189
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bununla game srcyi build alabilirsiniz
Herkese selamlar.
Kendime bir sunucu açmak istedim ve bu işe giriştiğimde elimde iyi bir internet altyapısı olmadığı için ve Mega'nın kısıtlamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadım. Oyunu derlemek için kullanılan sunucu kalıpları (VHD, VDI) 25GB boyutunda ve sıkıştırılmış hali 7GB. Ben de benim gibi sorun yaşayan bir çok insan olacağını düşündüğüm için bu boyutu düşürmek istedim ve sonuç 1.1GB boyutunda bir dosya oldu.
Hem indirme süresinden hem kotalardan hem de bilgisayarınızdaki depolama alanından tasarruf etmiş oldum.
Piyasadaki 7GB olan sunucudan 2 farkı...
Kendime bir sunucu açmak istedim ve bu işe giriştiğimde elimde iyi bir internet altyapısı olmadığı için ve Mega'nın kısıtlamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadım. Oyunu derlemek için kullanılan sunucu kalıpları (VHD, VDI) 25GB boyutunda ve sıkıştırılmış hali 7GB. Ben de benim gibi sorun yaşayan bir çok insan olacağını düşündüğüm için bu boyutu düşürmek istedim ve sonuç 1.1GB boyutunda bir dosya oldu.
Hem indirme süresinden hem kotalardan hem de bilgisayarınızdaki depolama alanından tasarruf etmiş oldum.
Piyasadaki 7GB olan sunucudan 2 farkı...
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 1,496
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,478
- DevLira
- 36
Definelimi petPet exp ile level alınıyor ama atak yok ve + olarak game ve Client build almıyor çözmeye çalıştım ama çok yerden patlattı
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 599
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 809
- DevLira
- 21
Geceden ortalama 100'e yakın fix attım bayada işlem yapıldı bilmeyen agalar ciddi manada söylüyorum girmesinler heryerden patlak verebiliyor suanda akıcı hale geldi sayılabilir oyun
- Konular
- 56
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 25d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 239
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 9,360
- DevLira
- 21
eline sağlık <3Geceden ortalama 100'e yakın fix attım bayada işlem yapıldı bilmeyen agalar ciddi manada söylüyorum girmesinler heryerden patlak verebiliyor suanda akıcı hale geldi sayılabilir oyunEkli dosyayı görüntüle 180241
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 3, Misafir: 0)