Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Osmanlı2 Server Files (Tekrardan)

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba bu client data klasörünün içindeki packleri kapatmak için win10 64 bitte hangi programı kullanmam gerekiyor.

Paylaşımın için teşekkür ediyorum. Serveri kurdum oyunu ssh üzerinden başlatırken bu hatayı alıyorum.
Freebsd 13 üzerine kurulu birde freebsd 11.3 mevcut ama denemedim. Bu serveri freebsd 13 te çalıştırmanın yolu varmı yoksa hangi sürümler destekliyor. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    104.6 KB · Görüntüleme: 0
Paylaşımın için teşekkür ediyorum. Serveri kurdum oyunu ssh üzerinden başlatırken bu hatayı alıyorum.
Freebsd 13 üzerine kurulu birde freebsd 11.3 mevcut ama denemedim. Bu serveri freebsd 13 te çalıştırmanın yolu varmı yoksa hangi sürümler destekliyor. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler..
Problem bsd den ziyade, lib dosyaları eksik gibi gözüküyor, orada yazan lib dosyası adını google’ de arat, ardından indir ve diğer liblerin olduğu dosyaya at

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)