Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wait Range Damage Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

koordinatları göndereceğim adresi bulamıyorum hala. LunaUI nin paylaştığı resime göre get pixel position adresi metin2client.bin+1F8A00 bu mu oluyor ?
getpixel dedigimiz sey localplayer deki oyuncumuzun x y z leridir sadece X : 82304.00000 , Y : -12344.2324233 , Z : 2324,000002
bunlar örnek rasgele girilen deger simdi get pixel de ki verilen yine normal x y z degerimiz ama tek farkı Y adresimizdeki ( eksi - ) olmaması

Son düzenleme:
özür dilerim ben yanlış terim kullanmışım getpixelposition a gerek yok konumlarını bulabilirim mobların mutlak değere alıp. ancak sendcharacterstate adresini bulamıyorum. sormaya çalıştığım şey buydu.

özür dilerim ben yanlış terim kullanmışım getpixelposition a gerek yok konumlarını bulabilirim mobların mutlak değere alıp. ancak sendcharacterstate adresini bulamıyorum. sormaya çalıştığım şey buydu.
koordinatları göndereceğim adresi bulamıyorum hala. LunaUI nin paylaştığı resime göre get pixel position adresi metin2client.bin+1F8A00 bu mu oluyor ?
Buradaki adres SendCharacterStatePacket zaten daha dikkatli okursan gözünden kaçmaz

Sendstate de zorlanıyorsan xyz nin anim olanı var sanırım 100 300 değerleri arasında onu bulup moblara eşitlersen daha sonra attack açıp animi de kapatırsan range benzeri birşey olur orijinal gibi çalışmaz ama idare eder

anim i de kapat derken saldırı animasyon hızından mı bahsediyoruz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri