Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Onelya Hosting Şikayet

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

“ Konu açmış tabi revize ettirme ve offlineshop değiştirme fiyati tuzlu gelince nasıl bedavaya getiririm derdine düşmüş arkadaş kendince.” Yukarıdaki mesajlarda sizde çözmeye çalışmışsınız fakat herhangi bir çözüm bulamazmışsınız ki src ve client dosyalarını müşteri ile paylaşmışsınız. karşınızdaki kişi siz ne dediyseniz onu yapmış sizin dediğiniz fiyatı ödemiş sizin dediğiniz filesi kurmuş bu konu çözümlense bile sadece bu müşteri değil tüm müşteriler konuya yaklaşınızı görecekler. Bu işlem bittiğinde bu filesin satışını yapamayacaksınız biliyorsunuz değil mi ( Hata ve sorunlardan dolayı ) Şu anda haksız olmanıza rağmen kendinizi haklı duruma getirmeye çalışıyorsunuz teslim ettiğiniz ürün problemli nasıl gideririm nasıl yaparız nasıl problemi çözeriz gibi düşüncelere gireceğinize benimle laf dalaş yapıyorsunuz karşınızda bir müşteri yok biz hakkınızı savunduğumuz kadar müşterinin de hakkını savunmak zorundayız müşterinin sunucu süresi bitene kadar herhangi bir şekilde geri dönmemezlik yapamazsınız yapmamalısınız.

Müşteriye soruyorum.

@barlasgltk

Sunucu firması zaten sizlere SRC CLİENT dosyalarını iletmiş bu durumda problemi gidermeniz çok daha basit firmaya herhangi bir şekilde ulaşamama gibi bir probleminizde buradan bize bildirebilirsiniz.

Bizler zaten iyi niyet göstergesi olarak yardımcı olmaya çalıştık. Kimsenin kimseyle laf dalaşı yaptığı yoktur. Kendisi geçen gün 3. Ay ödemesini yaptı tek bir gün ne sunucu hizmetinde ne de hosting hizmetinde problem yaşamadı. Sunucu ve Hosting hizmetinde sorun yaşarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir. Kimse kendisinden files için ücret almadı. Revize içinde sistem değişimi içinde para almadık. Söz de vermedik. Ayrıca diğer müşterilerimiz bizlerin nasıl yardımsever olduğunu bilir ve bizi ona göre tercih eder. Bunu aktif sunduğumuz hizmet sayısından bizler görüyoruz zaten. 2 yıldır hizmet sağlayıp bir elin parmağını geçmeyecek şikayeti olmayan şirketlerden biriyiz. Sizler de bizlere mahkeme, hakim , sanık edasıyla konuşmazsanız seviniriz. Zaten files srcler ücretsiz müşteriye verildiği için yayından kaldırıldı. Gene söylüyoruz; sunucu kesinti, Hosting kesintisi yaşarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir. Hizmet süresi sonunda sunucusunu taşımalıdır. Kendisi ile şirketimiz devam etmeyecektir.

İyi çalışmalar herkese.
Saygılarımızla,
onelyahosting.com
0 850 554 2270 - WhatsApp Bilgi Hatti

Bizler zaten iyi niyet göstergesi olarak yardımcı olmaya çalıştık. Kimsenin kimseyle laf dalaşı yaptığı yoktur. Kendisi geçen gün 3. Ay ödemesini yaptı tek bir gün ne sunucu hizmetinde ne de hosting hizmetinde problem yaşamadı. Sunucu ve Hosting hizmetinde sorun yaşarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir. Kimse kendisinden files için ücret almadı. Revize içinde sistem değişimi içinde para almadık. Söz de vermedik. Ayrıca diğer müşterilerimiz bizlerin nasıl yardımsever olduğunu bilir ve bizi ona göre tercih eder. Bunu aktif sunduğumuz hizmet sayısından bizler görüyoruz zaten. 2 yıldır hizmet sağlayıp bir elin parmağını geçmeyecek şikayeti olmayan şirketlerden biriyiz. Sizler de bizlere mahkeme, hakim , sanık edasıyla konuşmazsanız seviniriz. Zaten files srcler ücretsiz müşteriye verildiği için yayından kaldırıldı. Gene söylüyoruz; sunucu kesinti, Hosting kesintisi yaşarsa WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir. Hizmet süresi sonunda sunucusunu taşımalıdır. Kendisi ile şirketimiz devam etmeyecektir.

İyi çalışmalar herkese.
Saygılarımızla,
onelyahosting.com
0 850 554 2270 - WhatsApp Bilgi Hatti

Önceki şikayetlerimi inceleme fırsatınız varsa mutlaka inceleyin yukarıda belirttiğim gibi sizin hakkınızı nasıl savunuyorsam müşterininde hakkını öyle savunurum bu platform herkes için arabulucu bunu tekrar hatırlatmak benim görevim mahkeme vs bu gibi cümleler ile gelmeyin burası tarafsız mahkeme.

“ Konu açmış tabi revize ettirme ve offlineshop değiştirme fiyati tuzlu gelince nasıl bedavaya getiririm derdine düşmüş arkadaş kendince.” Yukarıdaki mesajlarda sizde çözmeye çalışmışsınız fakat herhangi bir çözüm bulamazmışsınız ki src ve client dosyalarını müşteri ile paylaşmışsınız. karşınızdaki kişi siz ne dediyseniz onu yapmış sizin dediğiniz fiyatı ödemiş sizin dediğiniz filesi kurmuş bu konu çözümlense bile sadece bu müşteri değil tüm müşteriler konuya yaklaşınızı görecekler. Bu işlem bittiğinde bu filesin satışını yapamayacaksınız biliyorsunuz değil mi ( Hata ve sorunlardan dolayı ) Şu anda haksız olmanıza rağmen kendinizi haklı duruma getirmeye çalışıyorsunuz teslim ettiğiniz ürün problemli nasıl gideririm nasıl yaparız nasıl problemi çözeriz gibi düşüncelere gireceğinize benimle laf dalaş yapıyorsunuz karşınızda bir müşteri yok biz hakkınızı savunduğumuz kadar müşterinin de hakkını savunmak zorundayız müşterinin sunucu süresi bitene kadar herhangi bir şekilde geri dönmemezlik yapamazsınız yapmamalısınız.

Müşteriye soruyorum.

@barlasgltk

Sunucu firması zaten sizlere SRC CLİENT dosyalarını iletmiş bu durumda problemi gidermeniz çok daha basit firmaya herhangi bir şekilde ulaşamama gibi bir probleminizde buradan bize bildirebilirsiniz.

Merhabalar Konuyu devir alıyorum.

@mt2sunucuyazilim Şikayet süreci devam ederken müşterinin hesabı neden askıya alındı. Problemleri gidermek yerine neden daha büyütülüyor ? Müşterinin Hizmetini aktif etmenizi temenni ediyorum. Bu konu yanı sıra mesajlarda görüldüğü gibi sözleşmelerinizde şu geçiyor " * Sorun tespit etmeniz halinde bizlere bildirebilirsiniz. Files kaynaklı sorunlar, sorun tespiti sonrası 1 ila 14 iş gün arasında çözüme ulaşacaktır." Satış öncesi sattığınız files ile ilgili %100 sorunsuz olduğunu idea ediyorsunuz fakat böyle bir problem var ortada bunu gidermek için neler yaptınız çünkü siz satış öncesi bunun sözünü vermiş oluyorsunuz Sözleşmede aksi bir durum olsa ve müşteri bunu aldıktan sonra herhangi bir problem yaşamış olsaydı sözleşmenizdeki mesajları dikkate alacaktık şuanda aldığımız gibi.

@barlasgltk Tüm Metin2 alemi bilir ki Sunucu hizmetleri Sattığı files arkasında durmaz srcsiz satışlar dışında size src dosyası verilmiş ekstra başka bir geliştiriciden neden yardım istemediniz ? Eksik dosya mı iletti size satıcı ? Detaylandırın Lütfen

@mt2sunucuyazilim Her mesajınızın altına bir daha cevap yazılmayacaktır mesajınızı görmek istemiyoruz arabulucunun her türlü sorusunu cevaplamak zorundasınız.
Merhabalar ,

Sayın yönetici konuyla ilgili olarak bizlere ilettikleri SRC 1 AY SONRA bizlere verildi.1 AY süre boyunca developera işlem yaptırılamadı. Deveveloparler kendilerinden 2500 TL OFFLİNE SHOP değişimi için ücret istediklerinde dahil bu ücreti karşılayamadılar.Bunları size konu başlıkları altında zaten whatsapp SCREEN SHOTLARINI ulaştırdım.Bu konuyla ilgili kendilerini haklı çıkarmak için BİZ SRC VERDİK kısmını kullanıyorlar.Şunu söylemek istiyorum kendi sitelerinde yazan 1-14 GÜN İÇERİSİNDE SORUN ÇÖZÜLÜYOR deniyor. Bunu sizlerde gördünüz neden bu sorun çözülmedi peki ? şunu iletiyorum siteye yazdıkları başka söyledikleri başka müşterilere kusurlu ürün satarak mağdur ediyorlar ve bu konu TURKMMO GİBİ BÜYÜK BİR CAMİAYA gittiği zaman hesabı askıya alıyorlar. Hesabım hala askıda ben bu şirkete 3-4 gün önce faturamı ödemişim ve benim hesabımı askıya alarak beni mağdur ediyorlar.Sayın yönetici sizlere soruyorum müşterinin sorununu çözmek yerine neden hesabı askıya alınır ? BANA VERİLEN 1 AY SRC SONRASI **BİZ SRC VERDİK** kelimlerini kabul etmiyorum bende soruyorum o zaman neden developarların istendiği 2500 TL ücret verilmedide 1-14 gün içerisinde bu sorun çözülmedi ? Bence son soruda herşeyi açıklar bir soru ilettim taraflarına. Sürekli kaçamak cevaplar veriliyor yok konu için başka yazı yazmıyacağız gibi tutumlar sergileniyor ONELYA ŞİRKETİ olarak müşterilerini mağdur eden bir tavır takınırken 2500 TL den kaçınıp aldıkları fatura ücretlerine bakmadan hesapları askıya almak yakışı olmayan bir davranıştır.

Ek olarak sizlere ;

1-)Hesap Engelini açın demenize rağmen devam etmektedir.
2-)Ödediğim son faturayıda atıyorum sizlere

Sayın yönetici bu konuyla ilgili ONELYA ŞİRKETİNİ TURKMMO tarafında **HOSTİNG YETKİLİSİ** permini alınmasını sizlerden talep ediyorum. Bu platformda kimse mağdur olmamasını ve bütçelerine zarar gelmemelerini istiyorum. Şunu Ekliyorum Sayfa 3 de sizlere EXP SORUNUYLA İLGİLİ SİZLERE Bİ DESTEK SORUNUNU İLETTİM BİZLERE SÜREKLİ SRC ALARAK KENDİNİZİ FİXLİYEBİLİRSİNİZ LAFLARIYLA BİZİ SÜREKLİ SRC ALMAYA İTTİKLERİ GÖZÜKMEKTEDİR.

Konuyla ilgili açıklama tarafımızca yapılmıştır. Yöneticiler tarafından istenmesi durumunda gerekli açıklama yapılacaktır. İyi Forumlar

Ekli dosyalar

• Hesap engeli.png
    Hesap engeli.png
    146.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    57 KB · Görüntüleme: 0
@barlasgltk mesajlarınızı okudum herhangi bir kısıtlama yaşamayacaksınız.

Sunucu firması Files ilgili bütün bilgileri gönderdi mi şu anda filles‘e dair bir eksiğiniz var mı ?

Önceki posta belirttiğim gibi bilgileriniz eksiksiz ise sizinle çalışmak istemediğini beyan etmiş farklı bir firma ile devam edebilirsiniz bu konu açık kalacak herhangi bir çözüme gidilmediğinden bahsettiğim gibi sunucu firması gününüzden önce bir kısıtlama yaparsa veya süre bitmeden sunucunuzla bağlantınız koparsa buradan bize bildiriniz.

@barlasgltk mesajlarınızı okudum herhangi bir kısıtlama yaşamayacaksınız.

Sunucu firması Files ilgili bütün bilgileri gönderdi mi şu anda filles‘e dair bir eksiğiniz var mı ?

Önceki posta belirttiğim gibi bilgileriniz eksiksiz ise sizinle çalışmak istemediğini beyan etmiş farklı bir firma ile devam edebilirsiniz bu konu açık kalacak herhangi bir çözüme gidilmediğinden bahsettiğim gibi sunucu firması gününüzden önce bir kısıtlama yaparsa veya süre bitmeden sunucunuzla bağlantınız koparsa buradan bize bildiriniz.
Merhabalar ,

Sayın yöneticim SRC verilip kenara geçilmesini uygun bulmuyorum 1 ay sorunu çözemeyip daha sonrasında SRC iletip bana yüklemeleri bunu doğru bulmuyorum.Sizden şunu talep ediyorum turkmmo forum sitesinde HOSTİNG YETKİLİSİ ünvanının alınmasını ve bu konuda tüm forum kulanan arkadaşların dikkatli olmasını talep ediyorum.

EK OLARAK
Hesap engellemlerine devam etmektedirler.Sunucuyu kullanmıyoruz zaten artık bu yüzden gerekli yaptırımları sizden bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    160.6 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri