- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,018
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İlettikleri açıklamada'da kendileri sürekli sözleşme feshetme konusunda ısrarla vurguluyorlar bu zamana kadar iyimser bizler davrandık 1 AYDIR sorunu çözemediler ve sürekli üste yazıda size belirttiğim şekilde sözleşmeyi feshederiz gibilerinden ticketlardada SCREN SHOT sizlere gönderdim.2500 BİN TL ' den kaçınılıp sistemi değiştiremediler.Bunu şimdi bize yüklüyerek haklı çıkmaya çalışıyorlar ben 1 AY bu olayı beklemişim SRC istememişim kendileri vermiş ;
Soruyyorum kendilerine bu filesi benden önce alan hiç yokmuydu'da bu sorun bizlerde sıkıntı çıkartırılıp bu kadar bekletildik
Verdikleri sözde durmuyorlar whatsapp konuşmlarını ekliyeceğim 2500 BİN TL den kaçınıp şimdi bizlere suç atılmasını müsade etmiyoruz.Ben bu işten zararlı çıktım hiçbir müşterinin bu konudan canı yanmasını istemiyorum whatsapp konuşmalarını ekte size yolluyacağım.Dedikleri Cache sistemi diyorlar sürekli bu kadar zormuyduda 1 AYDA ÇÖZEMEDİLER.Ben vergili şekilde faturalarımı ödedim açık kalan boş servere para ödedim gerekli duyulma durumunda fatura atılacaktır.SRC konusunda bozuk olan sistemin SRC bizlere verip siz yaptırın der gibi ortan kaybolmaları bu durumun ne kadar müşteriyi mağdur eder tarzda ilerledikleri görünür şekildedir.Bu saaten sonra burda bu sistemi kabul etmiyorum tüm sunucu hizmetimin para iadesini talep ediyorum Whatsapp SS iletiyorum.Whatsapp konuşmlarında bile saygınlığımızı bozmuyoruz 1 ay beklememize rağmen ama karşılaştığımız üslup ve son cevap vermemleri destek sistemlerine Kanıt 27 Fotoğrafa ekliyorum mesajlara cevap vermemelerini.
Soruyyorum kendilerine bu filesi benden önce alan hiç yokmuydu'da bu sorun bizlerde sıkıntı çıkartırılıp bu kadar bekletildik
Verdikleri sözde durmuyorlar whatsapp konuşmlarını ekliyeceğim 2500 BİN TL den kaçınıp şimdi bizlere suç atılmasını müsade etmiyoruz.Ben bu işten zararlı çıktım hiçbir müşterinin bu konudan canı yanmasını istemiyorum whatsapp konuşmalarını ekte size yolluyacağım.Dedikleri Cache sistemi diyorlar sürekli bu kadar zormuyduda 1 AYDA ÇÖZEMEDİLER.Ben vergili şekilde faturalarımı ödedim açık kalan boş servere para ödedim gerekli duyulma durumunda fatura atılacaktır.SRC konusunda bozuk olan sistemin SRC bizlere verip siz yaptırın der gibi ortan kaybolmaları bu durumun ne kadar müşteriyi mağdur eder tarzda ilerledikleri görünür şekildedir.Bu saaten sonra burda bu sistemi kabul etmiyorum tüm sunucu hizmetimin para iadesini talep ediyorum Whatsapp SS iletiyorum.Whatsapp konuşmlarında bile saygınlığımızı bozmuyoruz 1 ay beklememize rağmen ama karşılaştığımız üslup ve son cevap vermemleri destek sistemlerine Kanıt 27 Fotoğrafa ekliyorum mesajlara cevap vermemelerini.
Ekli dosyalar
-
Kanıt 5.jpg159 KB · Görüntüleme: 0 -
KANIT 1.jpg205.7 KB · Görüntüleme: 0 -
Kanıt 2.jpg225.6 KB · Görüntüleme: 0 -
Kanıt 8.jpg170.4 KB · Görüntüleme: 0 -
Kanıt 7.jpg165.1 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_3.png183.4 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_4.png184.2 KB · Görüntüleme: 0 -
27.png93.1 KB · Görüntüleme: 0
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,018
- DevLira
- 0
Ek olarak faturaların ödendiğini iletiyorumİlettikleri açıklamada'da kendileri sürekli sözleşme feshetme konusunda ısrarla vurguluyorlar bu zamana kadar iyimser bizler davrandık 1 AYDIR sorunu çözemediler ve sürekli üste yazıda size belirttiğim şekilde sözleşmeyi feshederiz gibilerinden ticketlardada SCREN SHOT sizlere gönderdim.2500 BİN TL ' den kaçınılıp sistemi değiştiremediler.Bunu şimdi bize yüklüyerek haklı çıkmaya çalışıyorlar ben 1 AY bu olayı beklemişim SRC istememişim kendileri vermiş ;
Ekli dosyalar
- Konular
- 18
- Online süresi
- 25d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 8,853
- DevLira
- 3
Ek olarak son açıklama;
Files tanıtımda olduğu gibi yani gösterildiği gibi offlineshop ' u TC Offlineshop dur. Offlineshop cache sistemi üzerine kurulan bir offlineshop dur ve reboot sonrası great gibi pazarlar açık kalmaz. Müşteri bunu değiştirip değiştirmemek kendisinin elindedir. Bunu bizlere iletti bizde kendilerine iyimser yaklaşarak bir bakalım tarzında yaklaşım sergiledik ve TEK KURUŞ PARA ALINMADİ İSLEM YAPİLACAK DİYE. 3 4 personel günlerce inceledi ama great tarzı bir kaydetme sistemi sonucuna ulaşılmadı. Sonrasında normal pazar a işlem yapalım won la işlem sağlasın bari dedik onun üstünde de normalde oyun içi destek olmamasına rağmen işlem sağlamaya çalıştık BOYLE BİR ZORUNLULUGUMUZ yokken çünkü müşteri ücretsiz lisanslı olarak sadece sunucu ücretini ödeyerek bu filesi biz kendilerine kurduk. Sonrasında kendisi offlineshop u değiştirsin diye 4250 ₺ KDV 5.100 değerindeki filesi srcsiyle birlikte ücretsiz ilettik. Sunucunun boş durması durmaması bizim problemimiz olmamakta biz sizlere ücretini ödediğiniz Hosting ve Sunucu hizmetini 7/24 aktif sağlıyoruz. Akabinde bknz;
status.onelyahosting.com
Kendiniz bunu problem olarak görüyorsanız sizlere ücretsiz olarak srcyi ilettik işlem sağlatabilirsiniz.
tekrar tekrar yazıyoruz kendilerinden bu işlem için ücret ALINMADI. oyun içi destek olmadığı hizmet sözleşmesinde gayet açık net olup kendilerine istisna gereği kolaylık sağlamaya çalıştık ama işlem başarızlıkla sonuçlandı.
Hizmet Sözleşmesi : https://onelyahosting.com/hizmet-sozlesmesi
1. Siparişler ve Hizmet Teslimatı
1.6 Metin2 ( VDS ) siparişlerinde Ücretsiz Oyun içi Destek Asla Verilmemektedir. Oyun içi
destekler ücretlidir.
Ücret iadesi hizmet sözleşmesi kesinti vb. Olmadan yapılmamaktadır.
İPTAL & İADE KOŞULLARI
1.1 Kullanıcı Sözleşmesi’nde belirtilen hizmeti satın alan (“Müşteri”), Onelya Hosting ’den
satın alacağı ürünü (Metin2 Sanal Sunucu, Server Files(Yazılım) , Domain (Alan Adı Kayıt),
Nested Sunucu ve Sistem Ekletmeler ve Kiralık Dedicated Sunucu için geçerli değildir.
Sadece Web Hosting paketleri için geçerlidir. ) tesliminden itibaren 6 saat içinde cayma
hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde Onelya Hosting 'e
email,ticket veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün kullanılmamış olması şarttır.
1.2 Müşteri; sistem üzerinden yüklediği kredi yada hizmet uzatmak maksadıyla yaptığı
sonraki ay/yıl ödemelerini geri iade talep edemez.
1.3 "Müşteri" Satın aldığı Paketler'i koşulsuz şartsız iade edemez. Geçerli bir sebebi
bulunmadığı takdirde iptal,iade ve değişim hakkı kesinlikle bulunmamaktadır.
1.4 İlgili tüketici hakları yasası maddesi (Cayma Hakkı Madde 8): Elektronik ortamda anında
ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen ürünlere ilişkin sözleşmeler cayma
hakkı ve kullanımına ilişkin hükümlere tabi değildir.
1.5 Sipariş veren tüm müşteriler yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılır. Onelya
Hosting , tüm müşterilerine sipariş vermeden önce sitelerindeki ilgili linkleri takip ederek
ilgili ürünlerin fotoğraf ve özelliklerine erişmelerini sağlamaktadır. Müşteri, paketlerini
kullanabileceği tüm ürünleri inceleyebilir, varsa her türlü satış öncesi sorularını Onelya
Hosting satış öncesi destek birimine bildirebilir.
1.6 Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri'nin kabul gördüğü geri iade isteklerinden, müşteri iade
faturası kesemiyor ise KDV oranı kadar kesinti yapar ve banka havale/eft ücretini kestikten
sonra kalan ücreti iade eder.
1.7 Geri iade isteği yapıldığı takdirde, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri bu isteği en erken 5
gün en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirme hakkını, şirketin o anki kararına bağlı olarak saklı
tutar.
EK OLARAK;
FİLES SATİN ALINMADI. SUNUCUYA EK 30₺ LİSANS BEDELİ MUKABİLİNDE ÜCRETSİZ LİSANSLI OLARAK KURULDU.
Her işleminize fatura kesildi. Konuya son mesajımız olacaktır. Tüm herşeyi detayıyla açıkladık. Gerekli hakkınız mevcuttur. Yasal olarak kendinizi haklı görüyorsaniz gerekli merciilerde arayabilirsiniz.
Saygılarımızla,
onelyahosting.com
Files tanıtımda olduğu gibi yani gösterildiği gibi offlineshop ' u TC Offlineshop dur. Offlineshop cache sistemi üzerine kurulan bir offlineshop dur ve reboot sonrası great gibi pazarlar açık kalmaz. Müşteri bunu değiştirip değiştirmemek kendisinin elindedir. Bunu bizlere iletti bizde kendilerine iyimser yaklaşarak bir bakalım tarzında yaklaşım sergiledik ve TEK KURUŞ PARA ALINMADİ İSLEM YAPİLACAK DİYE. 3 4 personel günlerce inceledi ama great tarzı bir kaydetme sistemi sonucuna ulaşılmadı. Sonrasında normal pazar a işlem yapalım won la işlem sağlasın bari dedik onun üstünde de normalde oyun içi destek olmamasına rağmen işlem sağlamaya çalıştık BOYLE BİR ZORUNLULUGUMUZ yokken çünkü müşteri ücretsiz lisanslı olarak sadece sunucu ücretini ödeyerek bu filesi biz kendilerine kurduk. Sonrasında kendisi offlineshop u değiştirsin diye 4250 ₺ KDV 5.100 değerindeki filesi srcsiyle birlikte ücretsiz ilettik. Sunucunun boş durması durmaması bizim problemimiz olmamakta biz sizlere ücretini ödediğiniz Hosting ve Sunucu hizmetini 7/24 aktif sağlıyoruz. Akabinde bknz;
Onelya Hosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri durumu
Onelya Hosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri durum sayfasına hoşgeldiniz. Bu sayfada gerçek zamanlı ve geriye dönük sistem performansı ve süreklilik verilerine erişebilirsiniz.
Kendiniz bunu problem olarak görüyorsanız sizlere ücretsiz olarak srcyi ilettik işlem sağlatabilirsiniz.
tekrar tekrar yazıyoruz kendilerinden bu işlem için ücret ALINMADI. oyun içi destek olmadığı hizmet sözleşmesinde gayet açık net olup kendilerine istisna gereği kolaylık sağlamaya çalıştık ama işlem başarızlıkla sonuçlandı.
Hizmet Sözleşmesi : https://onelyahosting.com/hizmet-sozlesmesi
1. Siparişler ve Hizmet Teslimatı
1.6 Metin2 ( VDS ) siparişlerinde Ücretsiz Oyun içi Destek Asla Verilmemektedir. Oyun içi
destekler ücretlidir.
Ücret iadesi hizmet sözleşmesi kesinti vb. Olmadan yapılmamaktadır.
İPTAL & İADE KOŞULLARI
1.1 Kullanıcı Sözleşmesi’nde belirtilen hizmeti satın alan (“Müşteri”), Onelya Hosting ’den
satın alacağı ürünü (Metin2 Sanal Sunucu, Server Files(Yazılım) , Domain (Alan Adı Kayıt),
Nested Sunucu ve Sistem Ekletmeler ve Kiralık Dedicated Sunucu için geçerli değildir.
Sadece Web Hosting paketleri için geçerlidir. ) tesliminden itibaren 6 saat içinde cayma
hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde Onelya Hosting 'e
email,ticket veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün kullanılmamış olması şarttır.
1.2 Müşteri; sistem üzerinden yüklediği kredi yada hizmet uzatmak maksadıyla yaptığı
sonraki ay/yıl ödemelerini geri iade talep edemez.
1.3 "Müşteri" Satın aldığı Paketler'i koşulsuz şartsız iade edemez. Geçerli bir sebebi
bulunmadığı takdirde iptal,iade ve değişim hakkı kesinlikle bulunmamaktadır.
1.4 İlgili tüketici hakları yasası maddesi (Cayma Hakkı Madde 8): Elektronik ortamda anında
ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen ürünlere ilişkin sözleşmeler cayma
hakkı ve kullanımına ilişkin hükümlere tabi değildir.
1.5 Sipariş veren tüm müşteriler yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılır. Onelya
Hosting , tüm müşterilerine sipariş vermeden önce sitelerindeki ilgili linkleri takip ederek
ilgili ürünlerin fotoğraf ve özelliklerine erişmelerini sağlamaktadır. Müşteri, paketlerini
kullanabileceği tüm ürünleri inceleyebilir, varsa her türlü satış öncesi sorularını Onelya
Hosting satış öncesi destek birimine bildirebilir.
1.6 Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri'nin kabul gördüğü geri iade isteklerinden, müşteri iade
faturası kesemiyor ise KDV oranı kadar kesinti yapar ve banka havale/eft ücretini kestikten
sonra kalan ücreti iade eder.
1.7 Geri iade isteği yapıldığı takdirde, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri bu isteği en erken 5
gün en geç 1 ay içerisinde gerçekleştirme hakkını, şirketin o anki kararına bağlı olarak saklı
tutar.
EK OLARAK;
FİLES SATİN ALINMADI. SUNUCUYA EK 30₺ LİSANS BEDELİ MUKABİLİNDE ÜCRETSİZ LİSANSLI OLARAK KURULDU.
Her işleminize fatura kesildi. Konuya son mesajımız olacaktır. Tüm herşeyi detayıyla açıkladık. Gerekli hakkınız mevcuttur. Yasal olarak kendinizi haklı görüyorsaniz gerekli merciilerde arayabilirsiniz.
Saygılarımızla,
onelyahosting.com
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,018
- DevLira
- 0
Sürekli olarak konuyla ilgili son mesajımız olcaktır diyip konuya kapanış yapıyorsunuz ama sonuç olarak yine konu açık kalıyor.Burda birbirimizin sorununu gidermeden son mesajımızdır demek ne kadar doğru ? Bir müşteri soğutmak bu kadar mı kolay biz bu işten sizin sayenizde soğuduk bu kadar üsten konuşup forumda bile böyle konuşuyorsunuz hiçbirzaman saygımızı bozmadan ilerliyoruz yine aynı şekilde konuyu ilerleteceğiz.Size o ticket üzerinden mesaj yazıldı kaç gündür niye bakılmıyor ? soruyorum size sayın oneyla yöneticim neden bakılmıyor ? Bu durumdan kaçmak için elinizden geleni kullanıyorsunuz ben SRC istemedim bakın tekrar DİYORUM BEN SRC İSTEMEDİM benim sorunumu çözün diye size geldim bu sunucu filesını ben başka şirketten almadım ONELYA ŞİRKETİ adı altında aldım.Sürekli konuların altına gelip son mesajımız demekle sorun çözülmüyor.Size kalınsa çoktan sözleşmemei feshetmiştiniz.Turkmmo forum tarafında hiçkimse sizden alışveriş yaparak böyle bir üslupla müşterileri SÖZLEŞMENİ FESHEDERİM gibi tabirlerle kimseyi itemezsiniz başından beri saygılı davranıyorum ve öylede olucak burda bir YÖNETİCİ EKİBİ mevcut saygısızlık asla ve asla yapılmıyacaktır.Bizler sadece OFFLİNE SHOP olup sorunun giderilmesini istedik.Şunu demek istiyorum ben pazarın açık kalmasına laf etimiyorumki reboot atıldıktan sonra pazardan item kayboluyor ne envanterde oluyor ne başka bir yerde böyle bir bugu nasıl önemsiz dersiniz sistem kusursuz çalışıyor deniliyor.Şaka gibisiniz cidden kaç aydır reklam bütçesi ayırıyoruz kaç aydır size diyorum bakın bunu fixleyin öyle yapın böyle yapın yok hiçbirşey yapılmıyor sorun çözülmüyoru.4 Developar diyorsunuz beni hiç alakadar etmiyor bu konu isterseniz 10 developar tutulup bu sorun giderilmesi gerekiyor biliyormusunuz ? Çünkü siz müşteriye müşteri gibi yaklaşmıyorsunuz.Bu yüzden evet hukuksal haklarımızı yarından itibaren başlatıyoruz.Sadece burdada TURKMMO FORUMUNDA SAYIN YÖNETİCİLERİMİZ tarafından bazı konular bilinsin ve görülmesi açısından buraya başvurdum çünkü son çare artık bunu yapmamız lazımdı.Bu yüzden dolayı talep ettiğimiz tüm sunucu ücretini ödediğim faturaların şahsıma ödenmesini talep ediyorum.YASAL SÜREÇ BAŞLATILCAKTIR.Ek olarak son açıklama;
![]()
Onelya Hosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri durumu
Onelya Hosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri durum sayfasına hoşgeldiniz. Bu sayfada gerçek zamanlı ve geriye dönük sistem performansı ve süreklilik verilerine erişebilirsiniz.status.onelyahosting.com
Saygılarımızla,
onelyahosting.com
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,018
- DevLira
- 0
EK İLAVE
OFFLİNE SHOP REBOOT ATILDIKTAN SONRA PAZARIN KAPANDIĞI VE İTEMLERİN HİÇBİRŞEKİLDE GELMEDEN SİLİNİP GİTTİĞİ BİR SİSTEM mevcut. Kusurlu olan bu sistemi bu zamana kadar kaç kişini canını yaktı ? Bakın para konusundan 3-5 peşinde değilim ama bu tür haksızlıklar yapıldığı zaman ve haklıymış gibi görünmeye çalışmlarında durum değişiyor.
Şunuda ek olarak ilave edeyim bana hiçbirşey demeden ticketlarımı kapatıyorsunuz bugün tekarar yazdım size neden cevap verilmedi ? Hiçbirşey yazılmadan ticketı kapatıyorsunuz ve müşteriye atıyorsunuz bu yakışmıyor.
MESELA SON YAZIMIZDIR YAZIYORSUNUZ HER KONUNUZUN ALTINA AMA BUNU ŞİMDİ DÜZENLEMİŞSİNİZ VE KALDIRMIŞSINIZ.BENCEDE OLMASI GEREKİNİ YAPIN YÖNETİCİLERİMİZDE BURDA AÇIK VE NET ŞEKİLDE KARŞILIK VERELİM KÖŞEYE GEÇEREK KİMSE KİMSEYLE KONUŞMAMAZLIK YAPMASIN BENCE.
OFFLİNE SHOP REBOOT ATILDIKTAN SONRA PAZARIN KAPANDIĞI VE İTEMLERİN HİÇBİRŞEKİLDE GELMEDEN SİLİNİP GİTTİĞİ BİR SİSTEM mevcut. Kusurlu olan bu sistemi bu zamana kadar kaç kişini canını yaktı ? Bakın para konusundan 3-5 peşinde değilim ama bu tür haksızlıklar yapıldığı zaman ve haklıymış gibi görünmeye çalışmlarında durum değişiyor.
Şunuda ek olarak ilave edeyim bana hiçbirşey demeden ticketlarımı kapatıyorsunuz bugün tekarar yazdım size neden cevap verilmedi ? Hiçbirşey yazılmadan ticketı kapatıyorsunuz ve müşteriye atıyorsunuz bu yakışmıyor.
MESELA SON YAZIMIZDIR YAZIYORSUNUZ HER KONUNUZUN ALTINA AMA BUNU ŞİMDİ DÜZENLEMİŞSİNİZ VE KALDIRMIŞSINIZ.BENCEDE OLMASI GEREKİNİ YAPIN YÖNETİCİLERİMİZDE BURDA AÇIK VE NET ŞEKİLDE KARŞILIK VERELİM KÖŞEYE GEÇEREK KİMSE KİMSEYLE KONUŞMAMAZLIK YAPMASIN BENCE.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)