- Konular
- 5
- Online süresi
- 7g 2937s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 17
- TM Yaşı
- 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 958
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ek İlave Olarak ;
Başka bir sorun olarak 07/07/205 tarihinde EXP SORUNU altında açmış olduğum sunucu fileslı sorunu bana nasıl cevap verdiklerini şahit olun ve görünüz sayın yöneticiler. Bana sürekli ısrarlı bir şekilde SRC alın tarafını kullanmaktadır.Sorunu çözemek yerine sürekli böyle yaptılar ve kendilerinden soğuttular ben bu konunun başındada açık oldum ve açık olarak buraya dökeceğim.Hiçbir zaman saygımızı bozmadık EXP gibi sorunu çözemediklerindede bu şekilde bir cevap alıdık.Şimdi soruyorum bu konuda EXP sorunudadamı bizdendi ? Bu sorun varsa filesını niye satışa koyuyorsun diye sorarlar insana mağdur etmeyin kimseyi bunca emek var lütfen böyle şeyler yapmayın.Gereğini yapılmasını talep ediyorum .
Başka bir sorun olarak 07/07/205 tarihinde EXP SORUNU altında açmış olduğum sunucu fileslı sorunu bana nasıl cevap verdiklerini şahit olun ve görünüz sayın yöneticiler. Bana sürekli ısrarlı bir şekilde SRC alın tarafını kullanmaktadır.Sorunu çözemek yerine sürekli böyle yaptılar ve kendilerinden soğuttular ben bu konunun başındada açık oldum ve açık olarak buraya dökeceğim.Hiçbir zaman saygımızı bozmadık EXP gibi sorunu çözemediklerindede bu şekilde bir cevap alıdık.Şimdi soruyorum bu konuda EXP sorunudadamı bizdendi ? Bu sorun varsa filesını niye satışa koyuyorsun diye sorarlar insana mağdur etmeyin kimseyi bunca emek var lütfen böyle şeyler yapmayın.Gereğini yapılmasını talep ediyorum .
Ekli dosyalar
- Konular
- 972
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 5,350
- Altın Konu
- 314
- Başarım Puanı
- 319
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 22,230
- DevLira
- 15
@barlasgltk Sizler ile ilgili yaşanan dosya sorunu dışında ek bir sistem ekleneceğine dair firma ile bir görüşmeniz oldu mu? Olduysa, lütfen ekran görüntüsünü iletir misiniz?
@mt2sunucuyazilim Müşteri, sizden bilişim dosyası olarak sunucuyu temin etmiş ve tarafınızca sağlanan dosyada sorun yaşadığını belirterek size başvurmuştur. Bu hatayı gidermek amacıyla çeşitli adımlar atılmış, ancak çözüm sağlanamayınca src klasörü müşteriye iletilmiştir. Görüşmelerinizden de anlaşılacağı üzere, sorun ve çözüm süreci açıkça ortadadır. Peki, sorun neden çözüme kavuşturulmamıştır?
Karşılıklı tartışma yaratacak diyaloglara girmeyin sizlere soru soruldukça cevap veriniz.
@mt2sunucuyazilim Müşteri, sizden bilişim dosyası olarak sunucuyu temin etmiş ve tarafınızca sağlanan dosyada sorun yaşadığını belirterek size başvurmuştur. Bu hatayı gidermek amacıyla çeşitli adımlar atılmış, ancak çözüm sağlanamayınca src klasörü müşteriye iletilmiştir. Görüşmelerinizden de anlaşılacağı üzere, sorun ve çözüm süreci açıkça ortadadır. Peki, sorun neden çözüme kavuşturulmamıştır?
Karşılıklı tartışma yaratacak diyaloglara girmeyin sizlere soru soruldukça cevap veriniz.
- Konular
- 18
- Online süresi
- 25g 16903s
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 8,592
- DevLira
- 3
@barlasgltk Sizler ile ilgili yaşanan dosya sorunu dışında ek bir sistem ekleneceğine dair firma ile bir görüşmeniz oldu mu? Olduysa, lütfen ekran görüntüsünü iletir misiniz?
Sizlerede cevap olarak son yanıtımızı yazalım;
Files tanıtımdaki olduğu gibi müşteri inceleyip sipariş vermiştir: Tanıtım : https://metin2s.tr/65-250.html
Tanıtımda görülen Offlineshop ( T.C OfflineShop'dur ) ve cache üstüne yazılmıştır. Cache üstüne yazılmış olduğu için reboot sonrası kapanır. Bunu herkes bilir zaten. Biz fileste great offlineshop diyip de tc offlineshop sunmadık neyse müşteri onu görerek sipariş verdi. Akabinde kendince sorun olurak bunu bize iletmiştir. Bizler için bu bir sorun değildir. Çünkü sistemin mantığı budur. Ayrıca şirketimiz oyun içi destek sağlamamaktadır. Bizler kendilerine HİÇBİR ZORUNDALIĞIMIZ OLMAMASINA rağmen yardımcı olalım dedik. Fakat işlemi hiçbir developer yapamadı. Yapmak isteyenlerde absürt fiyatlar çıkardı. Sonrasında bizlere extra olarak Normal pazara bari won sistemi ekleyin dedi ve buna ücret ödemedi bizde istemedik bizde deneyelim dedik fakat oda başarısızlıkla sonuçlandı. Akabinde bunun olmadığını kendisine belirttik. Ve offlineshop'u değiştirmek isterler diye Bütçeleri olmadığını belirttiler Bizde Nacizane yardımcı olmak maksadıyla zaten ilgili filesi yayından kaldırdığımız için o filesle son müşterilerdi. Kendilerine 4250+ KDV Toplam 5.100 ' TL değerindeki filesi src leri ile ücretsiz sağladık. Sonuç tamamiyle budur. Bizlerdeki hizmetleri ilk sipariş gününden beri kesintisiz aktiftir. Ücretini almadığımız hiçbir işlemi yapmak zorundalığımız yoktur. Bİzler iyi niyetli yaklaştık en azından istedikleri gibi yapalım reboot sonrası aktif kalsın veya normal pazara won ekleyelim diye uğraştık ama başarısızlıkla sonuçlandı. Ücret alınıp yapılacak denilen bir durum yoktur.
Ticketlerde hiçbir tehdit yoktur. Akabinde Müşteri bizim hizmet politikamıza uymadığı için yani müşteri nasıl bizle çalışmayı tercih etmek istemeyebiliyorsa bizlerde müşteri bizlere uymayan müşterilerle çalışmak istemiyoruz ve hizmetleri süre bitiminde kapatılacaktır. Hesabı deaktif konuma çekilmiştir. Sunucu ve sitesi aktiftir. Kendisi artık nereden saldırıacağını bilemediği için iftiralara başlamıştır. Şirketimiz hakkında bu şekilde iftira & söylemlere devam ettiğini görmesi durumunda yargıya durumu taşıyacaktır.
Bizler kendilerine gene söylüyoruz ÜCRETİNİ ÖDEYİP ALAMADIĞI SUNUCU HİZMETİ VARSA BİR İŞLEM VARSA BAKIN ÜCRETİ ÖDEYİP DE ALAMADIĞI diyoruz. Tüm faturaları sistemde ve mail ile iletildi. Kendisi yargı sürecine taşıyabilir durumu. Akabinde bizlerde geri olarak kendilerine Maddi & Manevi süreç açacağımızı bildiriyoruz.
Farklı bir konu ve açıklama olmayacaktır.
İyi çalışmalar diliyoruz.
Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri.
onelyahosting.com
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7g 2937s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 17
- TM Yaşı
- 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 958
- DevLira
- 0
Merhabalar ,@barlasgltk Sizler ile ilgili yaşanan dosya sorunu dışında ek bir sistem ekleneceğine dair firma ile bir görüşmeniz oldu mu? Olduysa, lütfen ekran görüntüsünü iletir misiniz?
Sayın yönetici OFFLİNE SHOP kısmını düzeltmeleri yönünde sadece başvurdum ve kendileri bu sorunu çözeceklerini 14 gün içerisinde hallediceğini söylediler.Bu sistemi 1 ay boyunca hiçbir türlü düzeltememişleridir.Üste belirtikleri Cache sistemi reboot atıldıktan sonra evet pazar kapanıyor ama evantere ya da başka bir yere gelmesi gereken itemler HİÇBİRYERDE OLMAYIP İTEM KAYBI yaşatıyor.Böyle bir kusurlu sistemi satarak ve önüne geçilemez bir tur almıştır ve önüne geçememişlerdir.Developarların bu pazar için istediği fiyat 2500 TL olup bunu kendileri karşılamamıştır.Müşteriyi şahsımı mağdur etmişlerdir.Kendileri sitelerinde 1-14 gün içerisinde çözüme ulaştırılmaktadır diyolar ama 1 aydır ne çözüme kavuştu neden önemsendi attığım .Tekrar diyoruz maliye ve hukuki yönden gerekli başvurularda bulunucaz.Gerekli dökümanlar ve developarların istediği 2500 TL ve vermedikleri whatsapp konuşamları ektedir.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)