- Konular
- 27
- Online süresi
- 6d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 1,217
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam merhabalar yorumun için teşekkür ediyorum, aklımdaki yapı, 1-105 lvl 90lvl lerde exp kasmak zorlaşıcak, her hafta veya 2 haftada bir kademeli olarak özellik açılıcak battlepass, ünvan,rütbe sistemi vs gibi , gaya sisteminide istiyorum, tek tedirgin olduğum konu filesten kaynaklı laglar buglar.Önce açacağın yapıya karar vermelisin. Saydığın 2 firma hazır panel bakımından iyi fakat teknik açıdan ne tür müdahaleler ediyorlar bilmiyorum.
Ben müşterilerime makine alacağı zaman SİBERE yönlendiriyorum bu zamana kadar bir lagdır yada ekstra bir durumdur söz konusu olmadı.
İrispanel ilk kayıt için yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4K gibi bir rakam istiyorlar bunu verdin diyelim. Ek olarak filese kostüm veya kanat almak istediğin zaman bunlara da fiyat çekiyorlar. Yani oraya 9-10K bayılmaktansa iyice bir piyasa araştırması yapmanı öneririm.
İrispanel için güzel yorumda bulundunuz, dün gece incelerken Kanat, kostumün ekstra ücretli olması benimde dikkatimi çekti.Birazda bu konu aklımı karıştırdı açıkcası, fileste olması gerekenler ücretli
o yüzden siberdizayn nın filesi benim için +1 oluyor.Siberdizayn içinde forumda 3-5 kötü yorum okudum onlardan biraz işginlendim açıkcası, ama şöyle bi cümle kurdunuz : Ben müşterilerime makine alacağı zaman SİBERE yönlendiriyorum bu zamana kadar bir lagdır yada ekstra bir durumdur söz konusu olmadı. bu biraz içimi rahatlattı
Hocam birazdan profilinizi kontrol edicem büyük ihtimalle filesiniz var, profilinizde yoksa filesinizin linkini burda veya mesaj olarak paylaşabilirmisiniz
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Siberdizayn firmasının son çıkardığı files gerçekten taktire şayan fakat büyük projeler olarak açılan hiç bir sunucuda SİBER imzası görmedim. O filesi alıp açanlarda çok büyük bütçe ile girmeyen bireyler diye tahmin ediyorum.Hocam merhabalar yorumun için teşekkür ediyorum, aklımdaki yapı, 1-105 lvl 90lvl lerde exp kasmak zorlaşıcak, her hafta veya 2 haftada bir kademeli olarak özellik açılıcak battlepass, ünvan,rütbe sistemi vs gibi , gaya sisteminide istiyorum, tek tedirgin olduğum konu filesten kaynaklı laglar buglar.
İrispanel için güzel yorumda bulundunuz, dün gece incelerken Kanat, kostumün ekstra ücretli olması benimde dikkatimi çekti.Birazda bu konu aklımı karıştırdı açıkcası, fileste olması gerekenler ücretlio yüzden siberdizayn nın filesi benim için +1 oluyor.
Siberdizayn içinde forumda 3-5 kötü yorum okudum onlardan biraz işginlendim açıkcası, ama şöyle bi cümle kurdunuz : Ben müşterilerime makine alacağı zaman SİBERE yönlendiriyorum bu zamana kadar bir lagdır yada ekstra bir durumdur söz konusu olmadı. bu biraz içimi rahatlattı
Hocam birazdan profilinizi kontrol edicem büyük ihtimalle filesiniz var, profilinizde yoksa filesinizin linkini burda veya mesaj olarak paylaşabilirmisiniz
Fileslerim mevcut tıklayıp web siteme gidebilirsiniz.
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,786
- DevLira
- 15
biz tesekkur ederızYorumun için teşekkür ediyorum, filesinizi detaylı incelicem birazdan![]()

- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,869
- DevLira
- 12
Irispanel kullanan arkadaşlarımın çözemediği kronik sorunları var çünkü müdahale edemiyorlar. (toplu sandık açma, item limiti, ch çökmesi, offlineshop search, oto av'da tren olması, hasar sıralamada int veri tipi kullanımı vs vs).
Anladığım kadarıyla aktif olarak geliştirmeyi bırakmış durumda sahibi. Ayrıca Irispanel aldığınızda tam bir vendor lock-in durumu oluyor, bütün sistemleri oyunu ona göre verilen panelden hazırlıyorsunuz, dosyalara erişiminiz olmuyor, manuel müdahale edemiyorsunuz.
Eğer konu hakkında 0 bilginiz var ise kullanabilirsiniz tabi, sıfırdan bunları öğrenip yapmanız vaktinizi alır.
Mt2.work dediğiniz sadece files sağlıyor, siberdizayn ve irispanel size düzenlemeniz için panel veriyor bu yüzden kıyaslamak doğru olmaz diye düşünüyorum.
Fakat Siberdizayndan da files alsanız irispanelle aynı durumu yaşama şansınız var.
Anladığım kadarıyla aktif olarak geliştirmeyi bırakmış durumda sahibi. Ayrıca Irispanel aldığınızda tam bir vendor lock-in durumu oluyor, bütün sistemleri oyunu ona göre verilen panelden hazırlıyorsunuz, dosyalara erişiminiz olmuyor, manuel müdahale edemiyorsunuz.
Eğer konu hakkında 0 bilginiz var ise kullanabilirsiniz tabi, sıfırdan bunları öğrenip yapmanız vaktinizi alır.
Mt2.work dediğiniz sadece files sağlıyor, siberdizayn ve irispanel size düzenlemeniz için panel veriyor bu yüzden kıyaslamak doğru olmaz diye düşünüyorum.
Fakat Siberdizayndan da files alsanız irispanelle aynı durumu yaşama şansınız var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)