Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Cheat Engine - HP - SP - EXP - Değerleri Nasıl Bulunur ? Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morezz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

neyi anlatmaya çalıstın dc den mi :D
Merhaba ben : ! PH - bir proje gelistiriyorum Csharp hp sp xp degerlerini cekemiyorum
dedin mi
görmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursun :)

tam olarak bunu kasttetmiştim. lütfen konuya daha fazla cevap verip kendini alçatma

görmezden gelmiyorum. bazı terimler işi bilenler için kolay geliyor olabilir. ama bir konunun linkini atıp anlamamızı beklemen herkesi kendin gibi görüyormuş izlenimi veriyor. hangi seviyede olduğunu bilmiyorum ama biz 100 üzerinden değerlendirirsen daha 1 bile olmaya biliriz. bu yüzden daha acıklayıcı terimler (Yorumlar) ve alıntılar yaparsan belkide görünür olursun :)

tam olarak bunu kasttetmiştim. lütfen konuya daha fazla cevap verip kendini alçatma
neyin alcalması copy paste yapmayı bilmiyorsan ögren dostum boş proje bile acamayacak kadar bilgin yoksa burda ne isin var :D
sayın yeni yazılıma katılan dostumuz @Morezz

:rockon:
resim_2025-08-07_152724750.png
:rockon:

Son düzenleme:
8 sayfa şunun için mi konuştunuz?

Ekli dosyalar

• a1.png
    a1.png
    176.9 KB · Görüntüleme: 0
  • a2.png
    a2.png
    166.5 KB · Görüntüleme: 0
  • a3.png
    a3.png
    256.7 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri