HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
video isi yaş is kodu alacaksın C++'ı acıcaksın copy paste yapacaksın adresi degisiceksin XD o kadar mı zorsadece görüntü değil. Önemli olan yapabilmek. yada nasıl yapıldığını öğrenmek. hile yapıyorsan nerdeyse işin en başındaki kısım bu ve biz daha en başında takıldık kaldık@LunaUI gibi yazılımcılarımız var ama kısa bir anlatıma bile üşeniyorlar.
hangi adresi neye göre değiştireceğizvideo isi yaş is kodu alacaksın C++'ı acıcaksın copy paste yapacaksın adresi degisiceksin XD o kadar mı zor
zaten csharp projesi yapıyorsun kaldı ki pipe dısında yapamayacagını bilmen gerekir :,)sadece görüntü değil. Önemli olan yapabilmek. yada nasıl yapıldığını öğrenmek. hile yapıyorsan nerdeyse işin en başındaki kısım bu ve biz daha en başında takıldık kaldık@LunaUI gibi yazılımcılarımız var ama kısa bir anlatıma bile üşeniyorlar.
daha acık terımler kullanırsan benden sonra konu hakkında bılgı sahıbı olmak ısteyenlerde senı anlayabılır. sana zaten bunu daha önce anlatmaya calısmıstımzaten csharp projesi yapıyorsun kaldı ki pipe dısında yapamayacagını bilmen gerekir :,)
neyi anlatmaya çalıstın dc den midaha acık terımler kullanırsan benden sonra konu hakkında bılgı sahıbı olmak ısteyenlerde senı anlayabılır. sana zaten bunu daha önce anlatmaya calısmıstım

Merhaba ben : ! PH - bir proje gelistiriyorum Csharp hp sp xp degerlerini cekemiyorum
dedin mi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)