Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Official Random Spawn

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

fikirleriniz için teşekkür ederim hiç böyle düşünmemiştim :biggrin1: :flame:

Random spawn kullanımı için:

s 95 580 5 5 0 0 7200s 100 1 6797

Yukarıdaki gibi s parametresi ile boss.txt içinde spawn işlemi yapılabilir. Ancak bu yöntem Cadı için uygun değildir, çünkü Cadı belirli koordinatlarda, farklı odalarda çıkar. s parametresi kullanıldığında boss haritada tamamen rastgele bir konumda spawn olur ve grup olarak değil, tek başına çağrılır.

Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor.

Eğer Sürgün Mağarası için Güçlü Buz Cadısı eklemek istersen, Cadı haritasındaki spawn noktalarına göz atabilirsin. X ile işaretli odalardan herhangi birinde rastgele çıkacak şekilde ayarlanabilir.

Bunun için farklı bir sistem yapmak gerekebilir. Birden fazla spawn noktası var ve eğer birisinde spawn olursa diğerlerinde olmuyor; kesilmediği sürece de bu konumu değiştirmiyor.

Random spawn kullanımı için:

s 95 580 5 5 0 0 7200s 100 1 6797

Yukarıdaki gibi s parametresi ile boss.txt içinde spawn işlemi yapılabilir. Ancak bu yöntem Cadı için uygun değildir, çünkü Cadı belirli koordinatlarda, farklı odalarda çıkar. s parametresi kullanıldığında boss haritada tamamen rastgele bir konumda spawn olur ve grup olarak değil, tek başına çağrılır.

Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor.

Eğer Sürgün Mağarası için Güçlü Buz Cadısı eklemek istersen, Cadı haritasındaki spawn noktalarına göz atabilirsin. X ile işaretli odalardan herhangi birinde rastgele çıkacak şekilde ayarlanabilir.

Bunun için farklı bir sistem yapmak gerekebilir. Birden fazla spawn noktası var ve eğer birisinde spawn olursa diğerlerinde olmuyor; kesilmediği sürece de bu konumu değiştirmiyor.
Teşekkür ederim, tüm spawn noktalarını biliyorum boss'ların. Şuan belli noktalarda her kanalda sadece 1 tane bir noktaya spawn olma olayı doğru mantıkta çalıştırıyorum. Tabi aynı mantıkta anahtarda 2 saat süreyle gezen çift tur dedikleri boss mantığıda beraberinde.
"Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor." şuan aynı fikirdeyiz.

gm bile tek atamıyor

Official oyunda oynarken örneğin 2. köydeki Vahşi Yüzbaşı'nın 3 - 4 farklı noktada spawn olduğunu fark etmiştim. Bir düzenleme yapıldığı aşikâr. Ya @Kaneki senin yaptığın gibi bir düzenleme ya da @ARWEN'in attığı gibi bir düzenleme kullanılıyor. Oyunun regen sisteminin böyle çalışabildiğini de görmüş olduk.

@ARWEN 2. köydeki mantıkta bu şekilde yapılabilir mi yani?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri