Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Official oyunda oynarken örneğin 2. köydeki Vahşi Yüzbaşı'nın 3 - 4 farklı noktada spawn olduğunu fark etmiştim. Bir düzenleme yapıldığı aşikâr. Ya @Kaneki senin yaptığın gibi bir düzenleme ya da @ARWEN'in attığı gibi bir düzenleme kullanılıyor. Oyunun regen sisteminin böyle çalışabildiğini de görmüş olduk.
@ARWEN 2. köydeki mantıkta bu şekilde yapılabilir mi yani?
2. köye ve sürgün için farklı kullanıldığını düşünüyorum random sisteminde s tamamen haritanın heryerine spawn edebilir ama 2.köydeki ve cadıdaki sistemlerde belirli koordinatlar var kanekinin yaptığı gibi olur diye düşünüyorum
Bana geçenlerde @ARWEN göstermişti, regen üzerinden yapılabiliyormuş aslında rastgele boss çıkartma işlemi. Maden mantığıyla aynı çalışıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 19
- Görüntüleme
- 2K
- Kilitli
- Cevaplar
- 259
- Görüntüleme
- 39K
- Kilitli
- Cevaplar
- 67
- Görüntüleme
- 169K
