- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 12d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 4,950
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
fikirleriniz için teşekkür ederim hiç böyle düşünmemiştim
Random spawn kullanımı için:
s 95 580 5 5 0 0 7200s 100 1 6797
Yukarıdaki gibi s parametresi ile boss.txt içinde spawn işlemi yapılabilir. Ancak bu yöntem Cadı için uygun değildir, çünkü Cadı belirli koordinatlarda, farklı odalarda çıkar. s parametresi kullanıldığında boss haritada tamamen rastgele bir konumda spawn olur ve grup olarak değil, tek başına çağrılır.
Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor.
Eğer Sürgün Mağarası için Güçlü Buz Cadısı eklemek istersen, Cadı haritasındaki spawn noktalarına göz atabilirsin. X ile işaretli odalardan herhangi birinde rastgele çıkacak şekilde ayarlanabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunun için farklı bir sistem yapmak gerekebilir. Birden fazla spawn noktası var ve eğer birisinde spawn olursa diğerlerinde olmuyor; kesilmediği sürece de bu konumu değiştirmiyor.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 546
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,315
- DevLira
- 15
Teşekkür ederim, tüm spawn noktalarını biliyorum boss'ların. Şuan belli noktalarda her kanalda sadece 1 tane bir noktaya spawn olma olayı doğru mantıkta çalıştırıyorum. Tabi aynı mantıkta anahtarda 2 saat süreyle gezen çift tur dedikleri boss mantığıda beraberinde.Random spawn kullanımı için:
s 95 580 5 5 0 0 7200s 100 1 6797
Yukarıdaki gibi s parametresi ile boss.txt içinde spawn işlemi yapılabilir. Ancak bu yöntem Cadı için uygun değildir, çünkü Cadı belirli koordinatlarda, farklı odalarda çıkar. s parametresi kullanıldığında boss haritada tamamen rastgele bir konumda spawn olur ve grup olarak değil, tek başına çağrılır.
Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor.
Eğer Sürgün Mağarası için Güçlü Buz Cadısı eklemek istersen, Cadı haritasındaki spawn noktalarına göz atabilirsin. X ile işaretli odalardan herhangi birinde rastgele çıkacak şekilde ayarlanabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunun için farklı bir sistem yapmak gerekebilir. Birden fazla spawn noktası var ve eğer birisinde spawn olursa diğerlerinde olmuyor; kesilmediği sürece de bu konumu değiştirmiyor.
"Zula Savaş Reisi için Gameforge'un bu yöntemi kullandığını düşünüyorum; çünkü sabit bosslar grup hâlinde çağrılırken, random bosslar tek başına spawn oluyor." şuan aynı fikirdeyiz.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 12h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 936
- DevLira
- 0
gm bile tek atamıyor
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 960
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,488
- DevLira
- 39
Official oyunda oynarken örneğin 2. köydeki Vahşi Yüzbaşı'nın 3 - 4 farklı noktada spawn olduğunu fark etmiştim. Bir düzenleme yapıldığı aşikâr. Ya @Kaneki senin yaptığın gibi bir düzenleme ya da @ARWEN'in attığı gibi bir düzenleme kullanılıyor. Oyunun regen sisteminin böyle çalışabildiğini de görmüş olduk.
@ARWEN 2. köydeki mantıkta bu şekilde yapılabilir mi yani?
@ARWEN 2. köydeki mantıkta bu şekilde yapılabilir mi yani?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)