- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 1,496
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben size hile vermedim, ben size kaynak kod verdim, yıllardır her yerde paylaşılan Target Damage / Pro Damage olarak adlandırılan C++ hilesinin Python versiyonunu verdim. Böyle bir nimeti kimse size vermez, fırsatınız varken arşivinize ekleyin.
- Konular
- 176
- Online süresi
- 18d 52m
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 2,910
- DevLira
- 0
GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.Cheat Engine ile çok kolay bir şekilde offsetleri bulabilirsiniz veya konuya benim kullandığım exe'yi ekleyebilirim isterseniz
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,278
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,224
- DevLira
- 15
Önemli olan konuddaki yöntem bilgilerin güncel olmasıArkadaşlar ben size hile vermedim, ben size kaynak kod verdim, yıllardır her yerde paylaşılan Target Damage / Pro Damage olarak adlandırılan C++ hilesinin Python versiyonunu verdim. Böyle bir nimeti kimse size vermez, fırsatınız varken arşivinize ekleyin.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 1,496
- DevLira
- 0
Önemli olan konuddaki yöntem bilgilerin güncel olmasıgüncellersen sevinirim en azından ferhatında dediği gibi işe yarar bir şreyler eklemen faydalı olacaktır tekrardan teşekkürler paylaşım için
Konuya 1.exe isminde oyunda giriş yapabileceğiniz dosyayı verdim. Kaynak kod sorunsuz çalışıyor yapmanız gereken tek şey doğru adresleri bulup kodlarda doğru yerleri düzenlemek.GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 1,496
- DevLira
- 0
GetTargetVID'yi alternatif olarak bulabilirsiniz:GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.
4 bytes'da 0 değerini aratın daha sonra bir mobu hedef alıp changed value diyerek next scan yapın bu şekilde biraz tekrar edin sonra kalan adreslerden 1 tanesi GetTargetVID'nin memory karşılığı olur ve tek offsetli olur. ana adres ise CPythonPlayer'dir.
CPythonPlayer + GetTargetVID
↓
metin2client.bin+123456 + XXXXX
GetTargetVID'nin offseti 5 veya 6 haneli oluyordu tam rakamı hatırlamıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)