C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor [Python] Target Damage Source

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben size hile vermedim, ben size kaynak kod verdim, yıllardır her yerde paylaşılan Target Damage / Pro Damage olarak adlandırılan C++ hilesinin Python versiyonunu verdim. Böyle bir nimeti kimse size vermez, fırsatınız varken arşivinize ekleyin.

Cheat Engine ile çok kolay bir şekilde offsetleri bulabilirsiniz veya konuya benim kullandığım exe'yi ekleyebilirim isterseniz
GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.

Arkadaşlar ben size hile vermedim, ben size kaynak kod verdim, yıllardır her yerde paylaşılan Target Damage / Pro Damage olarak adlandırılan C++ hilesinin Python versiyonunu verdim. Böyle bir nimeti kimse size vermez, fırsatınız varken arşivinize ekleyin.
Önemli olan konuddaki yöntem bilgilerin güncel olması :) güncellersen sevinirim en azından ferhatında dediği gibi işe yarar bir şreyler eklemen faydalı olacaktır tekrardan teşekkürler paylaşım için :)

Önemli olan konuddaki yöntem bilgilerin güncel olması :) güncellersen sevinirim en azından ferhatında dediği gibi işe yarar bir şreyler eklemen faydalı olacaktır tekrardan teşekkürler paylaşım için :)
GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.
Konuya 1.exe isminde oyunda giriş yapabileceğiniz dosyayı verdim. Kaynak kod sorunsuz çalışıyor yapmanız gereken tek şey doğru adresleri bulup kodlarda doğru yerleri düzenlemek.

GetTargetVID'yi alternatif olarak bulabilirsiniz:
4 bytes'da 0 değerini aratın daha sonra bir mobu hedef alıp changed value diyerek next scan yapın bu şekilde biraz tekrar edin sonra kalan adreslerden 1 tanesi GetTargetVID'nin memory karşılığı olur ve tek offsetli olur. ana adres ise CPythonPlayer'dir.

CPythonPlayer + GetTargetVID

metin2client.bin+123456 + XXXXX

GetTargetVID'nin offseti 5 veya 6 haneli oluyordu tam rakamı hatırlamıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri