- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,276
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,218
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Client üzerinde bulmayı videolu şekilde gösterirsen daha iyi olur bence targetVID olmadan işe yaramaz target damage ve bu paylaştığın diğer off setlerGetTargetVID'yi alternatif olarak bulabilirsiniz:
4 bytes'da 0 değerini aratın daha sonra bir mobu hedef alıp changed value diyerek next scan yapın bu şekilde biraz tekrar edin sonra kalan adreslerden 1 tanesi GetTargetVID'nin memory karşılığı olur ve tek offsetli olur. ana adres ise CPythonPlayer'dir.
CPythonPlayer + GetTargetVID
↓
metin2client.bin+123456 + XXXXX
GetTargetVID'nin offseti 5 veya 6 haneli oluyordu tam rakamı hatırlamıyorum.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,294
- DevLira
- 0
direk adres istemek yerine arkadaşımız zaten sunucuda adresleri vermiş cheat engine de biraz kurcalarsan kendine göre en basit bulma yöntemini çözebilirsin hazır istemek biraz ezber oluyor başka sunucuda çok sıkıntı çekersin
Not:Lütfen yorumumu olumsuz anlama senin açından söylüyorum en kolay yöntem kendi geliştirdiğindir.
Not:Lütfen yorumumu olumsuz anlama senin açından söylüyorum en kolay yöntem kendi geliştirdiğindir.
GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 1,496
- DevLira
- 0
Video eklendiClient üzerinde bulmayı videolu şekilde gösterirsen daha iyi olur bence targetVID olmadan işe yaramaz target damage ve bu paylaştığın diğer off setler
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 1,496
- DevLira
- 0
başlığa C++ Target Damage Source yazsam teşekkürler havada uçuşur Altın konu etiketi atılır, Python yazınca Çalışmıyor etiketi verilmiş ki bu hazır paketlenmiş hile değil kaynak kod ve bu kaynak kodun çalışmama gibi bir durumu söz konusu değil. Pythona karşı gareziniz mi var anlamadım ki 

- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,276
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,218
- DevLira
- 15
Celestial - World 2.0 Farm Bot
Features Wait Hack Target Demage Lvl Bot Auto Pick up Speed Hack Demage Hack Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. You'll need an injector to activate the cheat Hileyi kullanmak için injectöre ihtiyacınız var Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kullanmak isteyenler için
Ek olarak uğraştığın için teşekkürler çalışmıyor tagını kaldırdım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)