D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor [Python] Target Damage Source

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GetTargetVID'yi alternatif olarak bulabilirsiniz:
4 bytes'da 0 değerini aratın daha sonra bir mobu hedef alıp changed value diyerek next scan yapın bu şekilde biraz tekrar edin sonra kalan adreslerden 1 tanesi GetTargetVID'nin memory karşılığı olur ve tek offsetli olur. ana adres ise CPythonPlayer'dir.

CPythonPlayer + GetTargetVID

metin2client.bin+123456 + XXXXX

GetTargetVID'nin offseti 5 veya 6 haneli oluyordu tam rakamı hatırlamıyorum.
Client üzerinde bulmayı videolu şekilde gösterirsen daha iyi olur bence targetVID olmadan işe yaramaz target damage ve bu paylaştığın diğer off setler

direk adres istemek yerine arkadaşımız zaten sunucuda adresleri vermiş cheat engine de biraz kurcalarsan kendine göre en basit bulma yöntemini çözebilirsin hazır istemek biraz ezber oluyor başka sunucuda çok sıkıntı çekersin
Not:Lütfen yorumumu olumsuz anlama senin açından söylüyorum en kolay yöntem kendi geliştirdiğindir.
GetTargetVID'i bulamadığım için deneyemedim ama source için teşekkürler arşivime attım. Eğer offsetleri bulmayıda anlatabilirsen çok faydalı olur.

başlığa C++ Target Damage Source yazsam teşekkürler havada uçuşur Altın konu etiketi atılır, Python yazınca Çalışmıyor etiketi verilmiş ki bu hazır paketlenmiş hile değil kaynak kod ve bu kaynak kodun çalışmama gibi bir durumu söz konusu değil. Pythona karşı gareziniz mi var anlamadım ki :D

Kullanmak isteyenler için

Ek olarak uğraştığın için teşekkürler çalışmıyor tagını kaldırdım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri