Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hocam pro damgei nasl yapıyon banada öğretme şansın var miMerhaba Şuan oynamaya başladığım bir pvp serverde pro damage yapmak yeterli olacaktı pointerları buldum dll yi build ettim. Oyuna injecktledim. Fakat sorun burada başlıyor. sleep time 20ms iken bile atak speed normal hızda ve ben saldırı tuşuna basmadan atak başlamıyor. Konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden teşekkürler.
(Konuyu yanlış yere açtıysam moderetörlerden ricam taşıması)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aşağıda bulacağınız source kodu :
Source kodu zaten konuda var cheat engine ile pointer bulup değiştiriyorusun bukadar yani öğeretecek birşey yokhocam pro damgei nasl yapıyon banada öğretme şansın var mi
sen 20 ms yapsan bile, atak hizinla dogru orantili vuruyor ki, svside olmasa bile, damage processing'i ozellestirilmis gibi duruyor. Motion check gibi bisey olabilir, atak paketini islerken isPlayerAttacking tarzinda kendi caplarinda wait damage onleme amacli. Bu motion check attack paketinden once mi sonra mi bilmiyorum, ama isPlayerAttacking belki attack packetiyle beraber gonderilme ihtimali de var.
Bunu test etmek icinde, attack packetine breakpoint at, sen bosluga basmadan triggerlaniyor mu dll tarafindan, ya da sadece bosluga basinca mi triggerlaniyor, ondan oncesinde JE/JNE tarzi bi islemmi var ki. Bu uzadikca uzar yani
Bunu test etmek icinde, attack packetine breakpoint at, sen bosluga basmadan triggerlaniyor mu dll tarafindan, ya da sadece bosluga basinca mi triggerlaniyor, ondan oncesinde JE/JNE tarzi bi islemmi var ki. Bu uzadikca uzar yani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)