kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben serveri başlat diyorum ama sonra satusten bakınca not running olarak gözüküyor bunu nasıl çözdünüz acaba ?
aynı sorun çözümü nedir

pack taraflı syserrler çözüldü
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.​

Ekli dosyayı görüntüle 146593
Ekli dosyayı görüntüle 146591Ekli dosyayı görüntüle 146589
Dostum Simya 7 Li mi

Merhabalar, bir dönem bir şekilde kurdum ve başarılı bir şekilde çalıştırdım. Lakin bir şey oldu ve artık açamıyorum.Sildim tekrar rardan dosyaları çıkarıp sil baştan denedim olmuyor. Lwl li pet vs sistemi eklemiş geliştirmiş kimse var mı bu filesi.Yeni paylaşım gelir mi ?

Merhabalar, bir dönem bir şekilde kurdum ve başarılı bir şekilde çalıştırdım. Lakin bir şey oldu ve artık açamıyorum.Sildim tekrar rardan dosyaları çıkarıp sil baştan denedim olmuyor. Lwl li pet vs sistemi eklemiş geliştirmiş kimse var mı bu filesi.Yeni paylaşım gelir mi ?
update limit_time.h

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri