- Konular
- 4
- Online süresi
- 11h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 470
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Elinize Sağık. Güzel Çalışma
- Konular
- 28
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 851
- DevLira
- 39
ikarusu ultimate kurarken client src build olmuyor extern olarak ne eklemek gerekiyor acaba
- Konular
- 5
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 2,077
- DevLira
- 6
Güncel halini paylaşabilecek varmı pet sistemi eklenmiş olan veya sorunların en azından bir kısmı çözülmüş olan versiyonu teşekkürler şimdiden
- Konular
- 0
- Online süresi
- 13h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 465
- DevLira
- 0
Kurmak için 2 gün uğraşsam da sonunda başardım pek bilgim yok ilk kez deniyorum. Eklemeler falan nasıl oluyor nereden bir şeyler ekleyip silebilirim falan bana kaynak atabilecek var mı buna uygun olarak? Amacım kurcalayarak öğrenmek. Sandıkları açamıyorum mesela ben sandık açmayı çok severim
Onu nasıl düzelteceğim? Alastor sandığı olsun razo sandığı falan hiçbiri açılmıyor. Veya levelli pet vs. Bunları nasıl düzelteceğimi ve öğreneceğimi izleyeceğim bir yer var mı? Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 169048
Onu nasıl düzelteceğim? Alastor sandığı olsun razo sandığı falan hiçbiri açılmıyor. Veya levelli pet vs. Bunları nasıl düzelteceğimi ve öğreneceğimi izleyeceğim bir yer var mı? Paylaşım için teşekkürler bu arada.Ekli dosyayı görüntüle 169048
- Konular
- 3
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 11d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 2,585
- DevLira
- 0
sandıklar için special_item_group.txt, mobdan düşen itemler için mob_drop_item.txt yi düzenlemen lazım ayrıca levelli pet eklemek için uğraşırım diyorsan(ki baya uğraştırıcı) sonitex in paylaşılmış growth pet sistemi var onu ekleyebilirsin.Kurmak için 2 gün uğraşsam da sonunda başardım pek bilgim yok ilk kez deniyorum. Eklemeler falan nasıl oluyor nereden bir şeyler ekleyip silebilirim falan bana kaynak atabilecek var mı buna uygun olarak? Amacım kurcalayarak öğrenmek. Sandıkları açamıyorum mesela ben sandık açmayı çok severimOnu nasıl düzelteceğim? Alastor sandığı olsun razo sandığı falan hiçbiri açılmıyor. Veya levelli pet vs. Bunları nasıl düzelteceğimi ve öğreneceğimi izleyeceğim bir yer var mı? Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 169048
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)