Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.

[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev

Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password

(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
şifre: 12345
)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link

Virüs Taraması
1749669065233.png

Kanıt fotoğrafı
IMG_7835.jpeg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.

Mysql8
Navicat

)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Virüs Taraması
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kanıt fotoğrafı
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.​
paylaşım için teşekkürler
Dikkat edin files içerisinde mailbox sisteminde herhangi bir oyuncu isim yerine farklı karakterlerde yazı yazıp sql deki verileri silmesi için komut yazabilir ve extradan şöyle büyük bir açık var nesne market deposunda item kaybolma ve item silinme var buda çok büyük bir sıkıntı verir online oyun olarak açacak arkadaşlar için sıkıntılı diyebilirim kritik sorunlar var sadece bunlar bulduklarım başka birşey varmı bilmiyorum en büyük sorun sürekli kullanılacak iki sistem birisi nesne marketten alınan itemlerin kaybolması veya düzgün bir şekilde sayfalara yerleşememesinden üst üste binmesi gibi
posta kutusu sistemi kendini birşey sanan oyuncunun teki gelip player arama yerine sql yi patlatmak için kodlar yazdığı x'; forum yazdırmıyor player; -- girdiği anda player.sql içerisinde ne var ne yok siler
Kişisel premium dükkan çalışmıyor affecti aktif.
Şamanın Ejderha Kükremesi Geriden Geliyor Effect.
Pet Sistemi Çalışmıyor.
Yeni Mapların Hiçbirine Işınlanmıyor Paçk Tarafları Eksik Galiba.
Görevler Katagorisi Giydirme Gibi Olmuş Tüm Görevler Tek Sekmeden İşlev Görüyor.
Event Questi Çalışmıyor.
Kar Zemin Modu Çalışmıyor.
Kar Yağdırma Çalışmıyor.
Takılan Yüzük Tarzı Nesnelerin Affectleri Çıkmıyor Karakterin Üzerinde Bağzıları.
Bossların & Bağzı Mobların Effectleri Eksik.
Kemer Envanterine Birşey Ekleyemiyorsun.
İtemlerin +9 Parıltırları Problemli +0 Gibi Gözüküyorlar.
Simyayı Aktif Edince Set Bonusu Alsan Dahi Aktif Effectleri Gözükmüyor.
Lonca Bankası Deaktif Bırakılmış.

Sistemsel olarak bakmadım tekrar paylaşım için teşekkürler.
kar zemin ve yağış için /xmas_snow 1 yazarak modu açılır daha sonra ayarlardaki butonları aktif olur
gece ve gündüz butonu da aynı şekilde
sis modunda sorun var sadece sorun demiyelim çok etkili değil diyelim gece modunda beli oluyor sadece
event questi yok zaten src tabanlı etkinlikler komut ile açılır kapanır anlık olrak açılıp kapanıyorlar karakter veya çıkmana bile gerek yok
kemer envanter çalışıyor ikksir ve şebnem özütler içindir
pet sistemi ve shop sistemi ekledi değil zaten

Mysql8
Navicat

)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link

Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri