Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elinize Sağık. Güzel Çalışma

ikarusu ultimate kurarken client src build olmuyor extern olarak ne eklemek gerekiyor acaba

Güncel halini paylaşabilecek varmı pet sistemi eklenmiş olan veya sorunların en azından bir kısmı çözülmüş olan versiyonu teşekkürler şimdiden

Kurmak için 2 gün uğraşsam da sonunda başardım pek bilgim yok ilk kez deniyorum. Eklemeler falan nasıl oluyor nereden bir şeyler ekleyip silebilirim falan bana kaynak atabilecek var mı buna uygun olarak? Amacım kurcalayarak öğrenmek. Sandıkları açamıyorum mesela ben sandık açmayı çok severim :D Onu nasıl düzelteceğim? Alastor sandığı olsun razo sandığı falan hiçbiri açılmıyor. Veya levelli pet vs. Bunları nasıl düzelteceğimi ve öğreneceğimi izleyeceğim bir yer var mı? Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 169048

Kurmak için 2 gün uğraşsam da sonunda başardım pek bilgim yok ilk kez deniyorum. Eklemeler falan nasıl oluyor nereden bir şeyler ekleyip silebilirim falan bana kaynak atabilecek var mı buna uygun olarak? Amacım kurcalayarak öğrenmek. Sandıkları açamıyorum mesela ben sandık açmayı çok severim :D Onu nasıl düzelteceğim? Alastor sandığı olsun razo sandığı falan hiçbiri açılmıyor. Veya levelli pet vs. Bunları nasıl düzelteceğimi ve öğreneceğimi izleyeceğim bir yer var mı? Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 169048
sandıklar için special_item_group.txt, mobdan düşen itemler için mob_drop_item.txt yi düzenlemen lazım ayrıca levelli pet eklemek için uğraşırım diyorsan(ki baya uğraştırıcı) sonitex in paylaşılmış growth pet sistemi var onu ekleyebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri