- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli topluluk üyeleri,
Dosyalar, konunun en alt kısmında yer almaktadır.
Pack key'leri mevcut değil!
Şimdilik hatalara odaklanmadan, öncelikli olarak dosyaları sizlerle paylaşmayı ve ardından aşama aşama çözüme geçmeyi planlıyorum.
Oyunu Başlatma Rehberi
Sunucuyu başlatmak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir.Öncelikle terminal üzerinden sunucu dizinine giriş yapıyoruz:
Ardından sunucuyu çalıştırmak için:cd /home/metin2/Server
Komutu verdikten sonra sırasıyla aşağıdaki girişleri yapın:python m2.py
Bu işlemlerin ardından sunucunuz sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlayacaktır.1
y
y
a
a
Ek Bilgilendirme
- Oyunu kapatma gibi çeşitli işlemleri "python m2.py" komutundan görebilirsiniz.
Oyun içi görseller:
İndirme Alanı
Bilgilendirme Alanı
VDİ Giriş Bilgileri
- Kullanıcı Adı: root
- Şifre: dev
Sunucu üzerinde tam yetkili giriş için bu bilgileri kullanabilirsiniz.
Game Master (GM) Hesap Bilgileri
- Kullanıcı Adı: Farques
- Şifre: 12345
Oyun içi test ve yönetim işlemleri için bu hesap üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Navicat / MySQL Bağlantı Bilgileri
- Kullanıcı Adı: root
- Şifre: password
Veritabanına bağlanmak için bu bilgileri kullanabilirsiniz.
Güvenlik Notu: Bu bilgiler sadece test ve geliştirme amaçlıdır. Canlı sunucuda kullanmadan önce mutlaka şifrelerinizi değiştirmeniz tavsiye edilir.
Ana Dosya İndirme Bağlantıları
NOT: VDI içerisinde Game SRC ve oyun tamamenkurulu şekildedir.
Pack'ı açmak için Tools içerisindeki PML'yi kullanın.
İhtiyacı olanlar için içerisinde server, mysql, server_src, client_src, dump_src, full client var. İndir kur çalıştır şeklinde.
Klasörlerin yolunu değiştirmeyin. Direk olduğu gibi masaüstünde klasör açıp içinde çıkartın.
Client src build edin (vs22 ile build ettim ben). EXE'yi Cliente atın. IP Adresini değiştirin.
Pack için PML kullanın. Gerekli JSON dosyaı pack klasöründe mevcut.
Tools/FreeBSD içerisinde server ve mysql dosyları var.
Ben FreeBSD14-64bit kullandım.
Konudaki güncellemeler ekli.
Test hesap: metin1/12345
FreeBSD için kullandığım paketler.
pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64
pkg install python3 gcc
python3 -m pip install psutil
Yinede eksik paket olursa m2.py de 7 numaralı komutu çalıştırın.
MySQL8 kurulumu için:
![]()
MaviAyGames | MySQL 8.0 Kurulumu Videolu Anlatım
Metin2 server filesinizde MySQL 5.6 yerine MySQL 8.0 kullanmak isterseniz videolu anlatıma bakarak filesinize MySQL 8.0 desteği ekleyebilirsiniz. MySQL 8.0 kullanabilmek için server source tarafında düzenlemeler yapıyoruz. Bu yüzden kaynak kodlarınızın olması gerekli. Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba. Forumda kullanıcı isteği doğrultusunda konu kapatılmamaktadır. Paylaşılan konudaki bağlantıları silmeniz foruma zarar verecek davranışlar olduğu için hesabınız ve konunuz kapatılmıştır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu konu üzerinden devam edebilirsiniz. Konudaki silinen bağlantıları indirmiş olan birisi elindeki dosyaları tekrar yükleyerek kendi paylaşım konusunu açabilir.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Güncelleme 1.3 yayınlandı.
İhtiyacı olanlar için içerisinde server, mysql, server_src, client_src, dump_src, full client var. İndir kur çalıştır şeklinde.
Klasörlerin yolunu değiştirmeyin. Direk olduğu gibi masaüstünde klasör açıp içinde çıkartın.
Client src build edin (vs22 ile build ettim ben). EXE'yi Cliente atın. IP Adresini değiştirin.
Pack için PML kullanın. Gerekli JSON dosyaı pack klasöründe mevcut.
Tools/FreeBSD içerisinde server ve mysql dosyları var.
Ben FreeBSD14-64bit kullandım.
Konudaki güncellemeler ekli.
Test hesap: metin1/12345
FreeBSD için kullandığım paketler.
pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64
pkg install python3 gcc
python3 -m pip install psutil
Yinede eksik paket olursa m2.py de 7 numaralı komutu çalıştırın.
MySQL8 kurulumu için:
It's normal that Farques6's GitHub has been deleted. He's on another emulation forum, and for a supposedly free project, he's setting up a VIP system because here he can't make money from files that don't belong to him, so he's moved to the other forum, so don't expect much follow-up to his project.Github link dead
"In a short time, I interacted with many users. Unfortunately, some simply took the files and left, without giving feedback or contributing anything to the community.
This makes it harder to make progress with those who truly appreciate and support the project. Trying to give personalized attention to each user wastes precious time that could be spent on development and problem solving.
That's why I launched the VIP system. It's not just about accessing premium content, but about joining and supporting the growth of the project.
If you believe in this vision, VIP membership gives you access to exclusive resources and allows you to directly participate in the sustainability and advancement of the project."
I felt the energy coming as soon as I arrived on his Discord and visited his website.
he has even already released an update 1.4
Linkler yüklendi. Yavaş yavaş güncellemelere başlıcam
- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 4,282
- DevLira
- 12
great job farques, this should be a golden thread and the community should contribute fixeds and have a stable base at last in this forum.
- Konular
- 728
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 15,364
- DevLira
- 9
Paylaşım için şimdiden teşekkürler.
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
I hope we will create something good together.great job farques, this should be a golden thread and the community should contribute fixeds and have a stable base at last in this forum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)