mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler
Babayiğitlik bi zorluk yok mahallendeki bakkalcı bile kurabilir;

Tafsiyem Freebsd'yi kendin kur ve altdaki adımları teker teker yap.
# işaretli olanlar gireceğin komutlar
/// açıklamalar

Aşağıdaki işlemin uzun süreceğini unutma ama temiz kurulum olur ve ilerideki başka files kurulumun için referans olur. Çünkü hepsi aşağı yukarı aynı mantık

[CODE title="Kurulum"]------------------ FREEBSD HAZIRLAMA 14.x amd64 üzeri ---------------------------

# pkg install neofetch

# pkg update && pkg upgrade -y

# pkg update -f

# pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server mysql80-client gdb compat8x-amd64 python3 gcc py311-psutil bpytop llvm15

--------------------- MYSQL 8.0 KURULUM ----------------------

# pwd_mkdb -p /etc/master.passwd

# chown -R mysql /var/db/mysql/
# chgrp -R mysql /var/db/mysql/

# echo 'mysql_enable="YES"' >> /etc/rc.conf

# service mysql-server start

# mysqladmin -uroot -p password
Enter password: <boş bırak>
New password: <boş bırak.>
Confirm new password: <boş bırak.>

# mysql -p
///Şifreyi yine boş bırak enter (yukarıda eğer belirlersen buraya gireceksin)

# CREATE USER 'root'@'%' IDENTIFIED BY 'Buraya Mysql İçin Şifre Belirle Navicatta Bu Şifreyi Kullanacaksın';
GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'%' WITH GRANT OPTION;
flush privileges;

# CREATE USER 'mt2'@'localhost' IDENTIFIED BY 'mt2!@#';
GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'mt2'@'localhost' WITH GRANT OPTION;
flush privileges;

# ALTER USER 'mt2'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'mt2!@#';
flush privileges;
quit;

# ee /usr/local/etc/mysql/my.cnf
///alta doğru in ve belirttiğim yeri bu şekilde düzenle sonra esc 'ye bas sonrada a'ya

bind-address = 0.0.0.0

--------------------- GAME KURULUM ----------------------
İndirmiş olduğun BSD'yi çalıştır cd /home/ dizindeki Dosyaları masaüstüne taşı daha sonra kurmuş olduğun yeni Bsd' ile aynı mantıkla yükle yani yeni bsd'den için /home klasörü oluştur. Böyle bi dizin olacak (/home/Server) ve Source
yok benim kafam karışır daha basitleştir dersende eğer bu konudaki indirmiş olduğun bsd'ye gel şu komutları gir.

# cd /
# tar cvzf game.tar.gz home
/// bu komut senin home klasörüne dair herşeyi komple cd / yani ana dizinin üzerine yedekler. ve böyle bi dosya oluşturur. (game.tar.gz)

/// Şimdi gel kendi bsd'ne o indirmiş olduğun bsd'deki oluşturduğun game.tar.gz'yi aynı mantıkla ana dizinine yükle yani cd /

# cd /

# tar xzvf game.tar.gz

# reboot

# cd /home/Server

# python m2.py
8

///// Navicat > Sql Database Kurulum (importlarsın şunları accout,common,log,player vs.) Navicat aç oluşan tabloların isimlerine göre dosyaların üzerine sürükle 3 çek var en altdan ikisini kaldır ilk sıradaki kalsın.

# reboot

# cd /home/Server

# python m2.py
/// sırayla gir
.1
.y
.y
.a
.a

Hayırlı olsun görsel atarsın.[/CODE]
bu hataları alıyorum çözümü varmı?
Creating account database
ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
Creating common database
ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
Creating hotbackup database
Creating player database
Creating log database

arkadaşlar mysq navicat winSCP vs giriyorum ama client ten giriş yapamadım oyuna yardımcı olurmusunuz hesap isim veya şifre yanlış diyor farklı hesap oluşturmayı denedim DC Yusuf_1997 veya yusuf.1997.00

birde pack içinde root dosyalarını açmaya çalışırken key incorrected root.json not found hatası veriyor açamıyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri