Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oto av kuruyorum içine f5 e basınca tepki vermiyo gui yardımcıo labilecek varsa discord: acarfx client source doğru build ve hatasız şekilde açılıyo tek sıkıntı ne yazık ki gui felan açamıyorum belirlediğim tuşa oyun seçeneklerinde klavye var onla alakalı olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa discord ekleyebilir mi ?
 
Could you tell me which packages I need to install on my VPS for these files to work?

Thx!
 
tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.

[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev

Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password

(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
kullanıcı adı: root
şifre: 12345
)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link

Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176


home ve mysql tar olarak verebilirmisin
veya mysql tabloları sql olarak homeyi tar olarak farketmez paylaştıgın bsd açınca iso dosyası istiyor açılmadı o yüzden.
 
oto av kuruyorum içine f5 e basınca tepki vermiyo gui yardımcıo labilecek varsa discord: acarfx client source doğru build ve hatasız şekilde açılıyo tek sıkıntı ne yazık ki gui felan açamıyorum belirlediğim tuşa oyun seçeneklerinde klavye var onla alakalı olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa discord ekleyebilir mi ?

Klavye değiştirme sistemi - Turkmmo bu sistem ekli olduğu için uikeychange.py dosyasına ilgili sistemi tanımlıyacaksın yoksa gui açılmaz.​

 
merhaba,

item_proto ve mob_proto mysql tarafında eksik nasıl ekleyebilirim.

teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri
Üst