- Konular
- 1
- Online süresi
- 22h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oto av kuruyorum içine f5 e basınca tepki vermiyo gui yardımcıo labilecek varsa discord: acarfx client source doğru build ve hatasız şekilde açılıyo tek sıkıntı ne yazık ki gui felan açamıyorum belirlediğim tuşa oyun seçeneklerinde klavye var onla alakalı olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa discord ekleyebilir mi ?
- Konular
- 30
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 223
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 5,707
- DevLira
- 18
tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.
[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev
Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password
(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
kullanıcı adı: root
şifre: 12345
)
Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]
Link
Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176
home ve mysql tar olarak verebilirmisin
veya mysql tabloları sql olarak homeyi tar olarak farketmez paylaştıgın bsd açınca iso dosyası istiyor açılmadı o yüzden.
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,821
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,863
- DevLira
- 154
oto av kuruyorum içine f5 e basınca tepki vermiyo gui yardımcıo labilecek varsa discord: acarfx client source doğru build ve hatasız şekilde açılıyo tek sıkıntı ne yazık ki gui felan açamıyorum belirlediğim tuşa oyun seçeneklerinde klavye var onla alakalı olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa discord ekleyebilir mi ?
Klavye değiştirme sistemi - Turkmmo bu sistem ekli olduğu için uikeychange.py dosyasına ilgili sistemi tanımlıyacaksın yoksa gui açılmaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)