Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tr tipi olan sistem mevcut olta ile balık tutmaya çalıştığımda gui açılmıyor eski tip olarak çalışıyor diğer konudaki dosylarda gui açılıyordu o yüzden yazdımm
definesine bakarım ama sandığın sistem olmayabilir balık yapboz etkinliği olabilir gördüğün define

definesine bakarım ama sandığın sistem olmayabilir balık yapboz etkinliği olabilir gördüğün define
yok sistemi test etim de o dosyalrla çalışıyordu tr gelen yeni balık sistemi konu sahibi src den kapalı demişti o zaman bu dosylarda kapalı şuan nasıl açıldığı hakında bilgim yok o yüzden size yazdım

yok sistemi test etim de o dosyalrla çalışıyordu tr gelen yeni balık sistemi konu sahibi src den kapalı demişti o zaman bu dosylarda kapalı şuan nasıl açıldığı hakında bilgim yok o yüzden size yazdım
bi bakaym akşam

bi bakaym akşam
diğer konudaki dosylarda test ederken çekmiştim burda çalışmadı emin olun diye atım bunu

246316_99f86325d97918e11fe65e6362bd2165.png

/e fishing_game 1 yazarsanız balık eventi açılıyormuş. eventi aktif etmediğiniz için gözükmüyormuş.

0612_210749.jpg

0612_210811.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri