Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@c++python hocam kar yağma efekti bozuktu
o da düzelir kral dert yapma bugün pack paylaşmicam yarın pack paylaşacam tüm sıkıntıların gidecek

o da düzelir kral dert yapma bugün pack paylaşmicam yarın pack paylaşacam tüm sıkıntıların gidecek
sıkıntı yok ya reis çöze bildiğimi çözdüm kar yağma efekti şöyle bişey diğer clint ile test etim sorun yoktu afect packlarını deiştridim ordaki ile burda yine bozuk orda sorunsuz ondan çözemedim bunu bir türlü şamanda ise şöyle yaratık ölüyor 1 sn sonra skil animasyonu gerçekleşiyor

@c++python server taraflı data/monster eksiklerini eksiz tammaladım tektek yine syser veriyor bilginiz olsun

Ekli dosyalar

tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.

[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev

Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password

(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
kullanıcı adı: root
şifre: 12345
)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link

Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176

Hocam eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri