mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ejderde problem yok hocam sadece razador' effectinde problem var birde zırhlar 0 gibi parlıyor lycan mapını başka filesten çektim sysr yok şuanda.
ejderi çözdüm hocam sürgün kapalı olduğu için yapıyor sandım dosya eksiği mevcutu
0612_171520.jpg

karlı zemin problemi düzeldi sizin linkten indirdim farklı yerden indirmedim hatta karakterim bile sizin karakteriniz büyük ihtimalle sadece razadörde böyle bir problem var çünki haricinde görmedim yukarıda yazdığım 1 2 şey dışında problem yok sizin paylaşımınız gayet derli toplu çözülür bu ufak tefek şeyler ben sadece problem sadece bendemi veya diğer arkadaşlardada varsa çözümü paylaşırlarsa diye yazmıştım.
ben dün razadoru kontrol ettiğimde sorun yoktu ama bu akşam tekrar kontrol edeyim hocam

@c++python hocam balık sisteimni nasıl açıcaz kapalı deimişti bi arkadaş

nesi var nasıl bi kapalılık balık tutmuyor mu deniz kenarında? eve geçince bakayım
tr tipi olan sistem mevcut olta ile balık tutmaya çalıştığımda gui açılmıyor eski tip olarak çalışıyor diğer konudaki dosylarda gui açılıyordu o yüzden yazdımm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri