mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bunu root içersine atıp kapatın düzelir hocam
ben akşam bir bakayım eksik neymiş yine de şimdilik çözüm sağlıyorsa sıkıntı yok

efekt sistemi denerken tüm boslar ve patronlar denendi efekt sorunu görmedim

0612_163455.jpg

Ekli dosyalar

• 0612_164428.jpg
    0612_164428.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
efekt sistemi denerken tüm boslar ve patronlar denendi efekt sorunu görmedim

Ekli dosyayı görüntüle 146221
@Statu 'nun paylaştığı packlarda razadorda efekt sorunu vardı çağırdığımda görmüştüm diğerlerinde de vardır belki. bosslarda efekt sorunu yaşayan arkadaş belki de o packı kullanıyordur hala. bende dün razador özelinde kontrol ettiğimde sorunun gittiğini farketmiştim.

@Statu 'nun paylaştığı packlarda razadorda efekt sorunu vardı çağırdığımda görmüştüm diğerlerinde de vardır belki. bosslarda efekt sorunu yaşayan arkadaş belki de o packı kullanıyordur hala. bende dün razador özelinde kontrol ettiğimde sorunun gittiğini farketmiştim.
ben bu konudaki linkten indirdim tüm kaynağı problem bende mevcut.

sizin paylaştığınız pack ile arasında çok fark var hasan hocam sorun yaşayan arkadaşlar bu konudaki packı kulanabilir kar efekti sorunu ve lycan map property ilaveten 2493 kodu ile ejder çağırıdığımız zaman oyundan atıyor şuan icin bir sorun göremedim bunlar dışında

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri