bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben bu konudaki linkten indirdim tüm kaynağı problem bende mevcut.
offical bosların efekti mevcut hocam görseldeki efektler zaten yok kendim test etmek için ekledim gördüğünüz gibi razadör ve nemerede efekt mevcut onlara müdahale etmedim

sizin paylaştığınız pack ile arasında çok fark var hasan hocam sorun yaşayan arkadaşlar bu konudaki packı kulanabilir kar efekti sorunu ve lycan map property ilaveten 2493 kodu ile ejder çağırıdığımız zaman oyundan atıyor şuan icin bir sorun göremedim bunlar dışında
Ejderde problem yok hocam sadece razador' effectinde problem var birde zırhlar 0 gibi parlıyor lycan mapını başka filesten çektim sysr yok şuanda.

hocam bende ve diğer arkadaşta mevcut değilse sizde problem olabilir. karlı zeminde de problem yaşadığınızı söylemiştiniz zaten.
karlı zemin problemi düzeldi sizin linkten indirdim farklı yerden indirmedim hatta karakterim bile sizin karakteriniz büyük ihtimalle sadece razadörde böyle bir problem var çünki haricinde görmedim yukarıda yazdığım 1 2 şey dışında problem yok sizin paylaşımınız gayet derli toplu çözülür bu ufak tefek şeyler ben sadece problem sadece bendemi veya diğer arkadaşlardada varsa çözümü paylaşırlarsa diye yazmıştım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri