HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.
[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev
Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password
(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
kullanıcı adı: root
şifre: 12345
)
Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]
Link
Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176
Paylaşım için teşekkürler üstadım.sormak istediğim bir şey var ? Packlar orjinal filese mi ait ve sorunsuz unpack ediliyor mu ? Yoksa diğer konularda ki gibi uydurma pack mı herşey bozuk yavaştan toparlamak mı gerekiyor ?
bitti artık bundan sonra paylaşılanları kapatabilirsiniz hatta öncekilerde kapanabilir düzgün kur çalıştır dosyalar bu konuda sonuçtaPaylaşım için Teşşekürler ne swap mış arkadaş paylaşıla paylaşıla bitiremediler![]()
official files olduğu için official unpacktan oluşturdum önce packları(owsapta aynısını yapıyor) daha sonra eksik olan dosyaları (owsapın özelleştirmeleri) owsapın dosyalarından aldım. root locale tamamen v6.2.4 owsap.Paylaşım için teşekkürler üstadım.sormak istediğim bir şey var ? Packlar orjinal filese mi ait ve sorunsuz unpack ediliyor mu ? Yoksa diğer konularda ki gibi uydurma pack mı herşey bozuk yavaştan toparlamak mı gerekiyor ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)