DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

4.89 yıldız(lar) 9 Değerlendirme Değerlendirenler
tamamen orjinal dosyalar kullanılmıştır. bazı syserrler var efektlerle ilgili fakat dosya yolları vb. doğru anlamadığım için ellemedim oynanışta bir sorun yok. maplere gidiyor (confige eklediklerimi denedim). srcler build alınıyor ( @kanaxka0 ve @Statu 'ye teşekkürler). packların açık hallerini koymadım sürükleyince açılır zaten. dosya boyutu BSD'den dolayı yüksek. game source dosyaları bsd'nin içinde mevcut olduğundan ekstra olarak eklemedim.

[CODE title="Bilgiler"]FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev

Mysql8
Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password

(Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz
kullanıcı adı: root
şifre: 12345
)

Oyun dizini
cd /home/Server
Src dizini
cd /home/Source[/CODE]

Link

Virüs Taraması
Ekli dosyayı görüntüle 146170
Kanıt fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 146176

Paylaşım için teşekkürler üstadım.sormak istediğim bir şey var ? Packlar orjinal filese mi ait ve sorunsuz unpack ediliyor mu ? Yoksa diğer konularda ki gibi uydurma pack mı herşey bozuk yavaştan toparlamak mı gerekiyor ?

Paylaşım için teşekkürler üstadım.sormak istediğim bir şey var ? Packlar orjinal filese mi ait ve sorunsuz unpack ediliyor mu ? Yoksa diğer konularda ki gibi uydurma pack mı herşey bozuk yavaştan toparlamak mı gerekiyor ?
official files olduğu için official unpacktan oluşturdum önce packları(owsapta aynısını yapıyor) daha sonra eksik olan dosyaları (owsapın özelleştirmeleri) owsapın dosyalarından aldım. root locale tamamen v6.2.4 owsap.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri