Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:D aynen dostum. Zekanla başbaşa bırakıyım.
Bak seni not ettim sana beleş dosya yok bundan sonra, beleş verince yalaka, ucuna pekmez sürünce ayrı bi canavar :D
Ama düşünce yapını hala çözümleyemedim. Neyse bidahakine benim konularımı okurken detaylı oku, içerisinde illaki ne söylediğim yazıyordur. Biraz uzun olur ama beyninin ufak miktarıyla bunu algılarsın

Dostum saten yabancı forumdan alıp direk up etmek zor olmuştur :D Eminim paylaşırken dosyanın içeriğine dahi bakmamışsındır. Ya ne kadar zeki insanlar var bak her gün şaşırıyorum.

Dosyaları tamamlayabilirdin. Zamanım yok diyen insanların genelde forumlarda ve konu içerisinde sürekli aktif olduğunu görebiliyorum. Ne tuhaf şey ya bu teknoloji.

Tamam bilmeyen insanları güzel kandırıyorsunuz, ama az kendinize saygınız olsun be :D

"Saten" olarak yazmamda ne kusur var bilemedim. Zaten yazınca normal Saten yazınca farklı mı anlıyorsun :D

saten sinde penum kosimden diştün ve peni çok üstün :( bin de sini not alayum küstüm siyye

:D aynen dostum. Zekanla başbaşa bırakıyım.
Bak seni not ettim sana beleş dosya yok bundan sonra, beleş verince yalaka, ucuna pekmez sürünce ayrı bi canavar :D
Ama düşünce yapını hala çözümleyemedim. Neyse bidahakine benim konularımı okurken detaylı oku, içerisinde illaki ne söylediğim yazıyordur. Biraz uzun olur ama beyninin ufak miktarıyla bunu algılarsın

Dostum saten yabancı forumdan alıp direk up etmek zor olmuştur :D Eminim paylaşırken dosyanın içeriğine dahi bakmamışsındır. Ya ne kadar zeki insanlar var bak her gün şaşırıyorum.

Dosyaları tamamlayabilirdin. Zamanım yok diyen insanların genelde forumlarda ve konu içerisinde sürekli aktif olduğunu görebiliyorum. Ne tuhaf şey ya bu teknoloji.

Tamam bilmeyen insanları güzel kandırıyorsunuz, ama az kendinize saygınız olsun be :D

"Saten" olarak yazmamda ne kusur var bilemedim. Zaten yazınca normal Saten yazınca farklı mı anlıyorsun :D

bende kendi forumumu açacağım, eksik filesleri düzeltip kerizlere vip satmaya çalışıcağım.
saten idolümsün başkan

bende kendi forumumu açacağım, eksik filesleri düzeltip kerizlere vip satmaya çalışıcağım.
saten idolümsün başkan
arkadaşlar güncellemelerin gelmesi ve discord sunucumuzun ayakta kalması için aylık 20 euro atın her şey sizin için

Genellikle böyle tartışmaların ortasında yorum atıp kimseye bir gönderme yapmam fakat “gelin bir etkileşimde bulunup foruma katkı sağlayalım” diyip kitlenin ilgisini üstüne çekip çok az bir süre sonra -ben parama bakarım- tavırları hoş olmadı. Bunu yapmakta tabii ki herkes özgür, bu konuda kimse gelip niye böyle bir tercih yaptı diyemez. Fakat gidiş yolu bana biraz yanlış geldi. Ki bir de “yabancılar backdoor var” dedi diyip dosyaların bu halinin gözden düşürülüp -sağlam arıyorsan paraya kıy gel peşimden- algısı uygun gelmedi. Paylaşılan dosyaları ben de kullanıp ilgili konuya bir kaç oyun içi fotoğraf paylaştım ki etkileşim konusunda konu ilgi kazansın fakat yanlış etmişiz. Şimdiye kadar vermiş olduğun katkı için teşekkürler ve bol kazanç dilerim ama dediğim gibi izlenilen yol yanlış.

Genellikle böyle tartışmaların ortasında yorum atıp kimseye bir gönderme yapmam fakat “gelin bir etkileşimde bulunup foruma katkı sağlayalım” diyip kitlenin ilgisini üstüne çekip çok az bir süre sonra -ben parama bakarım- tavırları hoş olmadı. Bunu yapmakta tabii ki herkes özgür, bu konuda kimse gelip niye böyle bir tercih yaptı diyemez. Fakat gidiş yolu bana biraz yanlış geldi. Ki bir de “yabancılar backdoor var” dedi diyip dosyaların bu halinin gözden düşürülüp -sağlam arıyorsan paraya kıy gel peşimden- algısı uygun gelmedi. Paylaşılan dosyaları ben de kullanıp ilgili konuya bir kaç oyun içi fotoğraf paylaştım ki etkileşim konusunda konu ilgi kazansın fakat yanlış etmişiz. Şimdiye kadar vermiş olduğun katkı için teşekkürler ve bol kazanç dilerim ama dediğim gibi izlenilen yol yanlış.
İş para kazanmak olsaydı, şu konuşan elemanlar gibi warez fileslerden sistemleri tek tek söküp satardım ki güzelde kazandırır. 15$ fiyat ileri güncellemeler için, belki doğru gelmeyebilir fakat şu yukarıdaki elemanların güncelleme almasını gerçekten istemem. Yaptığım işlemler yapılabilir mi ? Tabiki yapılabilir, 1 kişi yapabiliyorsa herkes yapabilir. Fakat konu türevini değiştirdiğimdeki tepki gösteren çakallar belirgin, ortaya ekmeği koyunca direkt olarak verdikleri tepkiler ve ekmeği geri çekinceki tepkileri, konudaki tüm yorumları okuyan kişiler anlayabilir.

Neden bunlara ekmek veriyim, 2 gün sonra işi bilmeyen anlamayanlara parayla satacaklar ki bunu çok fazla yaşadık. El altından dolandırmalar falan, gerek yok yani, bana karşı yapılan yorumlar o kadar saçma ki, artık cevap dahi vermiyorum, dosyanın benim olduğunu veya en iyisi benim gibi vs. bir iddiam olmadı hiç bir zaman olmazda. Fakat sürekli ortaya bişeyler atıp insanları kandırma çabasındalar, adam filesi yabancı forumdan indirdi, 1 gün sonra burada paylaştı, gelmiş ben warezledim diyor. Gelde gülme, sonra developerim yok filesim var falanlar işte sonra ben 2 destek verip konuyu açan elemanın yapmadığını yapıyorum. Buna dahi çoğu kişi teşekkür edeceğine vay forum açmış falan fişman, maziyi bilmiyorlar sanırım. O forum öncedende vardı, detay vermicem çünkü farklı bir platform olduğu için söylemek doğru olmaz.

Ayrıca dosyayı satmıyorum, güncellemeleri satıyorum saten, sorunsuz güncel hali için yazdım bunu, detaylı okunursa bunun belirtisi mevcut. Dosya sorunlarını çözüp bırakma gibi bir eylem gerçekleştirmicem yani sürekli olarak güncel ve yeni sistemlerle sorunsuz sağlam bir yapı halinde sunacağım.

Yanlış anlama bunun için 15$ komik rakamlar oluyor. Bunu dosya satma olarak algılayacak insanın düşünce yapısını merak ediyorum.
Backdoor tarzındaki tartışma ise, yabancı arkadaş bildirdi ve bunu kanıtladı. Yani uydurduğum veya çekme odaklı yaptığım birşey değil, bunu bile söylemeyebilirdim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri