- Konular
- 11
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 7,591
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dosyalar toplandığında da kullanılmaması gerekiyordu zaten Owsap kullanmaya çalışmak en baştan hata ben bu dosyayı kullanın diye değil o re-sellci elemana uyuzluk olsun diye paylaştım.Foruma sunma gibi bi amacım olsaydı dosyaları toplayıp paylaşırdım.Dosyayı toplamak zor falanda değildi bu arada böyle boş bi dosyaya uğraşacak boş bi zamanım olsaydı sağlam bi şekilde paylaşırdım.Yorumdaki arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum bilader bu dosyaları daha toplayamıyorsanız bi bilginiz yoktur zaten başlangıç için bu dosyayı kullanmanız en büyük hatanız olucaktır.Farques sana da diyeceğim şey ilk önce lütfen artık "zaten"yaz saten yerine 2. olarakta madem toplamayacaktın dosyaları brocan niye toplucam ayakları yapıp tapdırdın milleti kendine yok kendimle gurur duydum bu karar için demiştin demek ki 3 gün önce s4l4kmışsın bu kararı yeni almışsın altından kalkamayacağınız işe kalkışmayın bide vip olarak atmışsınız foruma patlattı valla 

Son düzenleme:
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
owsapta bu dosyalara emek harcadı bu hale getirebilmek için güzel kardeşim benim bir iki lisans kaldırdın ve geliştirme yaptın diye kendi potansiyelini açığa çıkardığını zannedip kendisini saiyajin gibi süper yaşam formu zanneden güzel kardeşim benim bir de isteyen owsaptan gidip alsın demişsin gerçekten çok komiksin e o zaman sen de gidip alsaydın ya owsaptan ne diye adamın warez dosyalarını kullandın bana bir de piyasadaki herkes marty owsap altyapı kullanıyor deyip mantık çerçevesinde konuşalım demişsin oğlum sen şaka mısın?bunu zaten yeni doğan bebekler biliyor bir de bana bunu söyleyerek ders vermeye kalkıyosun gerçekten çok komik oluyosun bari bunu yapma
sadede gelecek olursak @mcsarikaya 1se sen 2 sin sırada kim var gerçekten merak ediyorum bir de mantıklı konuşalım falan diyorsun sen mantığı direk öldürüp toprağa gömmüşsün zaten aynen kesinlikle kendini yüceltmek için değil yoksa niye başka forumda bunu vipe felan koyasın sende haklısın tabi
aynen dostum. Zekanla başbaşa bırakıyım.Bak seni not ettim sana beleş dosya yok bundan sonra, beleş verince yalaka, ucuna pekmez sürünce ayrı bi canavar

Ama düşünce yapını hala çözümleyemedim. Neyse bidahakine benim konularımı okurken detaylı oku, içerisinde illaki ne söylediğim yazıyordur. Biraz uzun olur ama beyninin ufak miktarıyla bunu algılarsın
Dostum saten yabancı forumdan alıp direk up etmek zor olmuşturDosyalar toplandığında da kullanılmaması gerekiyordu zaten Owsap kullanmaya çalışmak en baştan hata ben bu dosyayı kullanın diye değil o re-sellci elemana uyuzluk olsun diye paylaştım.Foruma sunma gibi bi amacım olsaydı dosyaları toplayıp paylaşırdım.Dosyayı toplamak zor falanda değildi bu arada böyle boş bi dosyaya uğraşacak boş bi zamanım olsaydı sağlam bi şekilde paylaşırdım.Yorumdaki arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum bilader bu dosyaları daha toplayamıyorsanız bi bilginiz yoktur zaten başlangıç için bu dosyayı kullanmanız en büyük hatanız olucaktır.Farques sana da diyeceğim şey ilk önce lütfen artık "zaten"yaz saten yerine 2. olarakta madem toplamayacaktın dosyaları brocan niye toplucam ayakları yapıp tapdırdın milleti kendine yok kendimle gurur duydum bu karar için demiştin demek ki 3 gün önce s4l4kmışsın bu kararı yeni almışsın altından kalkamayacağınız işe kalkışmayın bide vip olarak atmışsınız foruma patlattı valla![]()
Eminim paylaşırken dosyanın içeriğine dahi bakmamışsındır. Ya ne kadar zeki insanlar var bak her gün şaşırıyorum.Dosyaları tamamlayabilirdin. Zamanım yok diyen insanların genelde forumlarda ve konu içerisinde sürekli aktif olduğunu görebiliyorum. Ne tuhaf şey ya bu teknoloji.
Tamam bilmeyen insanları güzel kandırıyorsunuz, ama az kendinize saygınız olsun be

"Saten" olarak yazmamda ne kusur var bilemedim. Zaten yazınca normal Saten yazınca farklı mı anlıyorsun

- Konular
- 11
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 7,591
- DevLira
- 24
hala saten yazıyon kopartma ya
DDDD
DDDD- Katılım
- 19 Şub 2023
- Konular
- 11
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 7,591
- DevLira
- 24
sana sadece şu cevabı veriyorum
Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır
Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır

- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
aynen yaa keşke güncellemeleri paylaşmaya devam etseydinFazla boş konuşuyorsun, işin sadece laga luga, çok bilgin var mı bilmem ama sadece boş konuşmaktan ibaretsin, çok istiyorsan direkt olarak insanlara yardımcı olabilirsin. Konulara tek tek girip baltalama veya saçma saçma muhabbetler yapmana gerek yok. Biraz kaliten olsun.
İnsanlara saten yeterince gerekli dosya sağladım ki bu dosyaları birçok kişi indirdi, eminim sende indirmişsindir arkadan arkadan neyse yampirilikleri dökmeye lüzum yok. Saten bunu yapma amacım senin gibi yampirileri aradan elemektibaşarılı olduğumu görüyorum.
sadece bu konudaki ham halini indirdim dosyaları çalıştıracak kadar kafam çalışıyor elhamdülillah v5 ten pack uyarlamaya çalışacak kadar enayi değilim
kalitemide bilen bilir senin gibi 2 tane gui açıp 3. guiyi açmaya premium isticek karaktersiz biri değilim. ilk fırsatta da çalışır halini paylaşırım sende kullanırsın.