- Konular
- 52
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 6,353
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yapmayan takılan eksik yerleri olan varsa ulaşabilir ücretsiz destek sağlarım bir kaç konuda
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
Fazla boş konuşuyorsun, işin sadece laga luga, çok bilgin var mı bilmem ama sadece boş konuşmaktan ibaretsin, çok istiyorsan direkt olarak insanlara yardımcı olabilirsin. Konulara tek tek girip baltalama veya saçma saçma muhabbetler yapmana gerek yok. Biraz kaliten olsun.
İnsanlara saten yeterince gerekli dosya sağladım ki bu dosyaları birçok kişi indirdi, eminim sende indirmişsindir arkadan arkadan neyse yampirilikleri dökmeye lüzum yok. Saten bunu yapma amacım senin gibi yampirileri aradan elemekti
başarılı olduğumu görüyorum.- Katılım
- 8 Haz 2024
- Konular
- 85
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 407
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 3,278
- DevLira
- 189
kral yanlış anlama ama başarılı olduğumu görüyorum diyip kendinle övünüyorsun gurur duyup ardından owsap filesi geliştiriyorsun ne iş ben bunu anlayamadım senin başarına zaten kimse laf etmiyor anlayamadığım kısım o zaman madem bu kadar başarılısın niye owsapın dosyalarını kullanıp geliştirmeye kalkarsın demek ki bir noktada sende owsapa muhtaçsın ki onun dosyalarını kullanıyosun bari böyle yüksekten laflar ederek milletin eline malzeme verme gerçekten çok kötü bir balonsunFazla boş konuşuyorsun, işin sadece laga luga, çok bilgin var mı bilmem ama sadece boş konuşmaktan ibaretsin, çok istiyorsan direkt olarak insanlara yardımcı olabilirsin. Konulara tek tek girip baltalama veya saçma saçma muhabbetler yapmana gerek yok. Biraz kaliten olsun.
İnsanlara saten yeterince gerekli dosya sağladım ki bu dosyaları birçok kişi indirdi, eminim sende indirmişsindir arkadan arkadan neyse yampirilikleri dökmeye lüzum yok. Saten bunu yapma amacım senin gibi yampirileri aradan elemektibaşarılı olduğumu görüyorum.
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
Şimdi şöyle özetleyim. Free olarak destek olduğumda şafsın paşasın kıvamı çekiliyor ki gazla çalışmıyorum. Ayrıca owsap owsap diyosunuzda piyasa bilgin yok sanırım. 1. Oyun metin2 yani herkes bi oyunun clone versiyonunu kullanıyor. 2. Piyasadaki büyük serverlerin dosyaları dahi marty veya owsap yapı kullanıyor. Bu bilgiyi veriyim ki mantık çerçevesi içerisinde konuşalım.kral yanlış anlama ama başarılı olduğumu görüyorum diyip kendinle övünüyorsun gurur duyup ardından owsap filesi geliştiriyorsun ne iş ben bunu anlayamadım senin başarına zaten kimse laf etmiyor anlayamadığım kısım o zaman madem bu kadar başarılısın niye owsapın dosyalarını kullanıp geliştirmeye kalkarsın demek ki bir noktada sende owsapa muhtaçsın ki onun dosyalarını kullanıyosun bari böyle yüksekten laflar ederek milletin eline malzeme verme gerçekten çok kötü bir balonsun
Bu dosyalara zaman harcıyorum ve emek veriyorum. Amacım ilk etapta herkese sunmaktı fakat dediğim gibi yampirilik dönüyor ve harcadığım zaman ve emeği boş insanların elde etmesini istemiyorum.
Dosya orj fiyatı saten owsapta 800 euroydu sanırım. Çok isteyen gidip ondan satın alabilir, o kadar emek düşkünüyseniz free dosyalara neden göz dikiyorsunuz.
Forumda 1 kişi extern'ler konusunda yardımcı oldu insanlara, geri kalan yani laga luga yapanların hiç biri bir dosya verdi mi veya bir yardımda bulundu mu? tabiki hayır. Uğraştım zaman harcadım çalıştırdım, lisansını vs. bir kaç detayını hallettim ve sundum ki şuan o halini çoğu insan aldı.
Başarı olarak gördüğüm kısım, free desteği kesmem konusu, bunu ne kadar doğru yaptığımı düşünmem oldu yani, bunu bana öneren yabancı kişiler oldu.
Konu üzerinden daha fazla cevap vermeyi düşünmüyorum. Elde ettiğiniz dosyalarla ilerletebilirsiniz. Hatalarını, backdoor vs. artık içine daha fazla neler atıldıysa bunları çözerek ilerleyebilirsiniz.
Buradaki amacım kimseyi küçük düşürmek veya kendimi yüceltmekte değil.
- Konular
- 85
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 407
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 3,278
- DevLira
- 189
owsapta bu dosyalara emek harcadı bu hale getirebilmek için güzel kardeşim benim bir iki lisans kaldırdın ve geliştirme yaptın diye kendi potansiyelini açığa çıkardığını zannedip kendisini saiyajin gibi süper yaşam formu zanneden güzel kardeşim benim bir de isteyen owsaptan gidip alsın demişsin gerçekten çok komiksin e o zaman sen de gidip alsaydın ya owsaptan ne diye adamın warez dosyalarını kullandın bana bir de piyasadaki herkes marty owsap altyapı kullanıyor deyip mantık çerçevesinde konuşalım demişsin oğlum sen şaka mısın?Şimdi şöyle özetleyim. Free olarak destek olduğumda şafsın paşasın kıvamı çekiliyor ki gazla çalışmıyorum. Ayrıca owsap owsap diyosunuzda piyasa bilgin yok sanırım. 1. Oyun metin2 yani herkes bi oyunun clone versiyonunu kullanıyor. 2. Piyasadaki büyük serverlerin dosyaları dahi marty veya owsap yapı kullanıyor. Bu bilgiyi veriyim ki mantık çerçevesi içerisinde konuşalım.
Bu dosyalara zaman harcıyorum ve emek veriyorum. Amacım ilk etapta herkese sunmaktı fakat dediğim gibi yampirilik dönüyor ve harcadığım zaman ve emeği boş insanların elde etmesini istemiyorum.
Dosya orj fiyatı saten owsapta 800 euroydu sanırım. Çok isteyen gidip ondan satın alabilir, o kadar emek düşkünüyseniz free dosyalara neden göz dikiyorsunuz.
Forumda 1 kişi extern'ler konusunda yardımcı oldu insanlara, geri kalan yani laga luga yapanların hiç biri bir dosya verdi mi veya bir yardımda bulundu mu? tabiki hayır. Uğraştım zaman harcadım çalıştırdım, lisansını vs. bir kaç detayını hallettim ve sundum ki şuan o halini çoğu insan aldı.
Başarı olarak gördüğüm kısım, free desteği kesmem konusu, bunu ne kadar doğru yaptığımı düşünmem oldu yani, bunu bana öneren yabancı kişiler oldu.
Konu üzerinden daha fazla cevap vermeyi düşünmüyorum. Elde ettiğiniz dosyalarla ilerletebilirsiniz. Hatalarını, backdoor vs. artık içine daha fazla neler atıldıysa bunları çözerek ilerleyebilirsiniz.
Buradaki amacım kimseyi küçük düşürmek veya kendimi yüceltmekte değil.
bunu zaten yeni doğan bebekler biliyor bir de bana bunu söyleyerek ders vermeye kalkıyosun gerçekten çok komik oluyosun bari bunu yapma
sadede gelecek olursak @mcsarikaya 1se sen 2 sin sırada kim var gerçekten merak ediyorum bir de mantıklı konuşalım falan diyorsun sen mantığı direk öldürüp toprağa gömmüşsün zaten aynen kesinlikle kendini yüceltmek için değil yoksa niye başka forumda bunu vipe felan koyasın sende haklısın tabi