Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kendini fazla üstün görüyorsun, yazdıklarımda senden bahsetmiyordum, bu kadar yüceltme kendini ;)
2 -3 düzenleme yaptın developer oldun abi çok sağol hepimiz güncelleme bekliyoruz abi

şaka gibi. owsap yapmış satmış. sattığı kişide başkalarına satıyor. warez oluyor warez alınıp konu açılıyor. sonra başka forumda vip satmak ayağına linkler silinip iş yine paraya dönüyor :D

İhtiyacı olanlar için içerisinde server, mysql, server_src, client_src, dump_src, full client var. İndir kur çalıştır şeklinde.
Klasörlerin yolunu değiştirmeyin. Direk olduğu gibi masaüstünde klasör açıp içinde çıkartın.
Client src build edin (vs22 ile build ettim ben). EXE'yi Cliente atın. IP Adresini değiştirin.
Pack için PML kullanın. Gerekli JSON dosyaı pack klasöründe mevcut.
Tools/FreeBSD içerisinde server ve mysql dosyları var.
Ben FreeBSD14-64bit kullandım.
Konudaki güncellemeler ekli.
Test hesap: metin1/12345

FreeBSD için kullandığım paketler.
pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64

pkg install python3 gcc
python3 -m pip install psutil

Yinede eksik paket olursa m2.py de 7 numaralı komutu çalıştırın.

MySQL8 kurulumu için:

şaka gibi. owsap yapmış satmış. sattığı kişide başkalarına satıyor. warez oluyor warez alınıp konu açılıyor. sonra başka forumda vip satmak ayağına linkler silinip iş yine paraya dönüyor :D
@Farques6 Developer abi buraya gel VİP olmak istiyorum ücret nedir abi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri